Seznam izdelkov po znamki Raspberry Pi

Fundacija Raspberry Pi je dobrodelna organizacija s sedežem v Združenem kraljestvu, ki si prizadeva ljudem po vsem svetu dati moč računalništva in digitalne izdelave

Rasberry Pi

Fundacija Raspberry Pi je dobrodelna organizacija s sedežem v Združenem kraljestvu, ki si prizadeva ljudem po vsem svetu dati moč računalništva in digitalne izdelave. To počnemo tako, da lahko več ljudi izkoristi moč računalništva in digitalnih tehnologij za delo, reši probleme, ki so jim pomembni in se kreativno izrazi.

Z uspešno mrežo klubov in prireditev ter s partnerstvi z mladinskimi organizacijami v učenje računalništva in spretnosti digitalnega ustvarjanja vključujemo milijone mladih. Vsaki šoli omogočimo, da študentom ponudi možnost študija računalništva in računalništva z zagotavljanjem najboljšega možnega učnega načrta, virov in usposabljanja za učitelje. Prizadevamo si poglobiti naše razumevanje, kako se mladi učijo o računalništvu in digitalni izdelavi, in to znanje uporabiti za povečanje vpliva lastnega dela in za napredovanje na področju računalniškega izobraževanja. Računalništvo in digitalno izdelavo omogočamo vsem z zagotavljanjem poceni visokozmogljivih enojnih računalnikov in brezplačne programske opreme.

Less
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.