Seznam izdelkov po blagovnih znamkah Garmin

Garmin je trajno podjetje z ustvarjanjem vrhunskih izdelkov za avtomobilski, letalski, pomorski, športni trg in trg izdelkov za prosti čas, ki so bistveni del življenja naših potrošnikov.

Izdelano, da traja

Te tri besede opisujejo Garmin izdelke, podjetje, kulturo – in njihovo prihodnost. Kot vodilni svetovni ponudnik izdelkov za navigacijo so zavezani proizvodnji vrhunskih izdelkov za avtomobilski, letalski in pomorski trg ter trg za izdelke za prosti čas in fitnes, ki so bistveni del življenja potrošnikov.

Njihov poslovni model navpične integracije zagotavlja, da se vsi postopki snovanja, izdelave, trženja in skladiščenja izvajajo znotraj podjetja, zato imajo večji nadzor nad časovnim potekom, kakovostjo in storitvami. Njihovi uporabniku prijazni izdelki niso zaželeni samo zaradi privlačne zasnove, vrhunske kakovosti in ugodnih cen, temveč tudi zaradi inovativnih funkcij, ki obogatijo življenje potrošnikov.

Imajo več kot 11400 zaposlenih v 50 pisarnah po vsem svetu.

Less
Motociklistične

GARMIN ZUMO 396LMT-S navigacija za motoriste

Na zalogi
Garmin
G0100201910
Garmin motoristična navigacijska naprava ZUMO 396 LMT-S Garmin zūmo® 396 LMT-S je namenjen motoristom in je opremljen z 10,9 cm (4,3'') zaslonom na dotik, ki ga lahko upravljate tudi z rokavicami Odlikujejo ga naloženi doživljenjski zemljevidi celotne Evrope.
388,00 €
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.