WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic...
WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic...
WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic...
WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic...
WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic...

WayteQ x995 GPS navigacija + Sygic Evropa

WX995BTSY3D
Ni na zalogi
111,00 €

GPS navigacija z OS Android

Navigacijski program Sygic z zemljevidi evropskih držav

Doživljenska brezplačna nadgradnja kartografije


Opis

Nova dimenzija navigacije

WayteQ x995 Android GPS naprava dviguje nivo delovanja. Platforma Android in zmogljiva strojna oprema omogočata povsem nove funkcionalnosti GPS naprave: več točkovni, kapacitivni ekran visoke svetilnosti je odličen za določanje natančne pozicije, povečevanje zemljevida, drsenje med meniji in vnos besedila na različne načine.
WayteQ x995 omogoča namestitev različnih navigacijskih programov. Google trgovina nudi na desetine navigacijskih programov, ki jih lahko prenesete na vašo napravo s pomočjo WiFi povezave. 
Potovanje po Evropi bo lažje s pomočjo navigacijskega programa Sygic, ki vsebuje zemljevide vseh Evropskih držav.

Zmogljiva strojna oprema

Naprava uporablja zmogljiv Quad-Core MediaTek procesor z lastnim modulom GPS (MT6627). RAM je razširjen na 1 GB, ROM pa na 8 GB (2 GB za aplikacije, 4 GB za shranjevanje podatkov). Prostor za shranjevanje se lahko še poveča z vstavitvijo microSD pomnilniške kartice. Senzor spremlja premikanje naprave, tako da se zaslon samodejno prilagodi poziciji naprave.

Neverjetne funkcije

WayteQ x995 ima zaslon visoke svetilosti, tako da ga je mogoče uporabljati tudi na sončni svetlobi. Naprava je opremljena z visoko zmogljivo baterijo, ki zagotavlja več ur delovanja. Edinstvena funkcija GPS naprave je WiFi s spletnim brskalnikom in možnostjo uporabe Android aplikacij. Funkcija Bluetooth lahko posreduje glas naprave na slušalke, zvočnike ali pa omogoča izmenjavo datotek. Vgrajen mikrofon in zvočnik visoke zmogljivosti olajšata uporabo glasovnih navodil in navigacije. Vgrajen FM oddajnik omogoča, da posredujete glas naprave na avdio sistem avtomobila brezžično. Nastavite frekvenco radijskega sprejemnika in že lahko uživate v priljubljeni glasbi, video posneteku ali glasovnem usmerjanju navigacijskega programa preko avtomobilskih zvočnikov.

Glavni zaslon X995 je prav tako edinstven: prikazuje najpogosteje uporabljene aplikacije z velikimi ikonami in tako zagotova enostavno uporabo tudi v avtomobilu.

3D pogled

Uživajte v realističnem 3D pogledu stavb, pokrajine, parkov, hribov in dolin. 3D pogled vam bo v pomoč pri razumevanju poti, ki je pred vami.

Dinamično razvrščanje

Vam bo v pomoč pri vaši poti skozi prometne situacije. Animacija se spreminja v skladu z vašo vožnjo in nazorno prikazuje na kateri vozni pas se morate, da ne zgrešite naslednjega odcepa.

Opozorilo o spremembi hitrosti na vaši poti

Vedno boste pravočasno opozorjeni na prometni znak, ki zahteva spremembo hitrosti vožnje. Prikazana bo tudi razdalja do mesta na katerem je potrebno spremeniti hitrost.

Določanje smeri s pomočjo kompasa

Navigiranje v načinu pešec vam bo v veliko pomoč pri raziskovanju mest. Vodenje korak za korakom in uporaba funkcije kompas vas bo pripeljala do vašega cilja.

Vodič po mestih

S pomočjo vodiča po mestih se boste med vašimi potovanji počutili kot domačin. Ko iščete hotel, restavracijo, nakupovalni center ali želite okustiti nočno življenje vam bo Sygic ponudil namige, ki jih potrebujete.

Potovalni dnevnik

Preglejte statistiko vaših potovanj vključno z razdaljami, višinskimi razlikami, času in hitrosti.

Doživljenjska premijska navigacija

Doživljenjska licenca vključujejo vse funkcije, ki jih potrebujete za varno in hitro navigacijo. Plačate samo enkrat in lahko za vedno uživate v vseh funkcionalnostih.

Sygic GPS navigacija vsebuje zemljevide večkot 50 Evropskih držav. 

 

Paket vključuje:

  • WayteQ x995
  • Aktivacijska koda za navigacijski program
  • Avto polnilec
  • Nosilec
  • USB kabel
  • Navodila
  • Garancijski list

Podrobnosti izdelka

Bluetooth
Da
Dimenzije
132 x 84 x 12 mm
FM oddajnik
Da
GPS sprejemnik
Da
Spominska kartica
MikroSD do 32 GB
Navigacijski program
Sygic GPS navigacijski program
Operacijski sistem
Android 4.4.2 KitKat
RAM
1 GB
Ločljivost
800 x 480
ROM
8 GB
Garancija
12 mesecev
Velikost zaslona
5" (12.7 cm)
Teža
154 g

Več o Wayteq

Začetke podjetja WayteQ so zaznamovali izdelki v segmentu GPS navigacijskih naprav. Kasneje so portfolio produktov razširili s tabličnimi računalniki, DVB-t sprejemniki, polnilnimi postajami, pametnimi telefoni in drugimi izdelki zabavne elektronike. Proizvodi podjetja WayteQ  naredijo vaš dan zabavnejši.

Oglejte si izdelke

Podobni izdelki

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.