BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 100€!

 

Blago, naročeno v spletni trgovini Waytea.si dostavlja Pošta Slovenije ter podjetje GLS, ki sta naša pogodbena partnerja.

Dostava blaga pod navedenimi pogoji je omejena na ozemlje države Slovenije.

Spletna trgovina WayteQ.si ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte.

 

Stroški dostave

Naročeno blago v skupnem znesku 100,00€ ali več kupcu DOSTAVIMO BREZPLAČNO, stroške dobave krije spletna trgovina WayteQ.si. Za naročila v skupni vrednosti, ki je nižja od 100€ znaša strošek dostave z Pošta Slovenije 4,00€ z DDV, z GLS pa 5.5€ z DDV. Pri plačilu po povzetju tako Pošta Slovenije kot GLS zaračunata provizijo, ki jo plača naročnik, zato priporočamo plačilo preko bančnega nakazila na podlagi predračuna. To možnost je potrebno izbrati med postopkom naročanja.

 

Dobavni rok

Spletna trgovina WayteQ.si se zavezuje, da bo naročeno odpravila v dogovorjenem roku. Rok odprave blaga iz zaloge je največ pet delovnih dni.

Ko bo blago odposlano oz. bo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Dobavni rok začne teči  ob 12. uri na dan prejema naročila oziroma takrat, ko boste preko e-pošte prejeli obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi. V primeru, da blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili nadomestni izdelek oziroma se z vami dogovorili o dobavnem roku. V kolikor vas ob poskusu dobave s strani poštnega uslužbenca ni doma, vam le-ta pusti sporočilo. Pošiljko je možno dvigniti na označeni enoti pošte. Če obvestila niste prejeli, obvestite WayteQ.si, kjer bomo poskrbeli, da bo naročeno blago ponovno dostavljeno v najkrajšem možnem času.

Naročeno blago je po predhodnem dogovoru možno prevzeti tudi na sedežu podjetja WayteQ Adria d.o.o.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.