Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik
Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik

Xiaomi Mi 1C Mop robotski sesalnik

XMMI1CMPVC
Ni na zalogi
249,90 €

MI 1C vakuumski mop robotski sesalnik

Edinstven robotski sesalnik za izjemno ceno

Mokro in suho čiščenje

Wi-Fi povezava

Načrtovanje poti vSLAM

Sesalna moč do 2500 Pa

Nadzor aplikacij

HEPA filter in še veliko več


Opis

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop prinaša (kot že ime pove) edinstveno kombinacijo robotskega sesalnika in brisa hkrati. Znebite se dveh nepriljubljenih gospodinjskih opravil hkrati!

Zakaj kupiti ta robotski sesalnik?
- Odlična cena v primerjavi s konkurenčnimi izdelki
- Navigacija z dvema kamerama, ki ustvarja optimalno pot zahvaljujoč algoritmom vSLAM
- Ogromna sesalna moč 2500 Pa
- Nova zasnova omogoča istočasno sesanje in brisanje
- Z aplikacijo na svojem mobilnem telefonu lahko priročno nastavite vse
Ve, kam gre
Xiaomi vakuumski robot nima priljubljene tehnologije LIDAR, ima pa par kamer, ki LIDAR zamenjajo bolje, kot bi si mnogi mislili. Robot se ne premika kaotično po vašem domu, ampak uporablja pot, izračunano z naprednimi algoritmi vSLAM. Čistilno pot optimizira tako, da ne zamudi ničesar in hkrati ne izgublja časa. Poleg kamer sesalnik temelji na 7 različnih senzorjih. Spremlja padec s stopnic, varno razdaljo od stene ali položaj polnilnice, kamor samodejno vstopi v primeru prazne baterije.

Pravilno delovanje
Ta drobtina ima sesalno moč do 2500 Pa. Tako lahko na trdih tleh in preprogah absorbira drobtine, dlako hišnih ljubljenčkov in majhen prah. Zares natančen rezultat sesanja zagotavlja stranska vrtljiva krtača, ki odstrani umazanijo tudi z vogalov in različnih robov. Prah je shranjen v 600-mililitrskem rezervoarju, ki je opremljen s pralnim HEPA filtrom. Poleg tega lahko na telo pritrdite 200 ml posode za vodo in detergent (za mokro čiščenje).

Preprosto se ne bo ustavilo
Konstrukcija je bolj ali manj podobna vsem današnjim robotskim sesalnikom. Prednost Mi Robota v tem pogledu so gumijasta kolesa, zahvaljujoč katerih lahko brez težav premaguje tudi dva centimetra ovire. Nato se za spremembo smeri uporabi manjše vrtljivo kolo. Varčna višina 8 centimetrov mu omogoča, da se zlahka spusti pod posteljo ali kavč, visok vsaj 10 centimetrov. Se pravi tudi v krajih, kamor je težko prodreti s klasičnim sesalnikom.

Preprosto ga nadzirajte po telefonu
Vse potrebne nastavitve lahko v pametnem telefonu izvedete klasično. Po prenosu aplikacije MiHome (Android in iOS) lahko določite natančne ure, ko se bo sesalnik boril proti umazaniji, ali preprosto izdate navodilo za čiščenje, medtem ko sedite v službi. V aplikaciji lahko določite tudi razpored dolgoročnega čiščenja

Vsebina:

robotski sesalnik
priklopna postaja
napajalni kabel
posoda za odpadke
posoda za vodo
krpa iz mikrovlaken
navodila za uporabo

Podrobnosti izdelka

Baterija
2400 mAh
Kapaciteta
Voda: 200 ml, prah: 600 ml
WiFi
802.11b/g/n 2,4GHz
Trajanje baterije (pribl.)
80-90 min
Izhodna moč
40 W
Garancija
12 mesecev
Teža
3,6 kg

Več o Xiaomi

Korporacija Xiaomi je bila ustanovljena aprila 2010 in je 9. julija 2018 kotirala na glavnem odboru hongkonške borze (1810.HK). Xiaomi je internetno podjetje s pametnimi telefoni in pametno strojno opremo, ki je v središču povezana s platformo IoT. Z vizijo prijateljstva s svojimi uporabniki in "najslajšega podjetja" v srcih svojih uporabnikov se Xiaomi zavzema za nenehne inovacije, pri čemer se neomajno osredotoča na kakovost in učinkovitost. Podjetje neusmiljeno gradi neverjetne izdelke s poštenimi cenami, da bi vsem ljudem na svetu omogočili boljše življenje z inovativno tehnologijo. Xiaomi je trenutno četrta največja blagovna znamka pametnih telefonov na svetu in je vzpostavila največjo svetovno platformo IoT na svetu z več kot 150,9 milijona pametnih naprav (razen pametnih telefonov in prenosnih računalnikov) povezanih z njeno platformo. Trenutno so izdelki Xiaomi prisotni v več kot 80 državah in regijah po vsem svetu in imajo vodilno oporo na številnih trgih.

Oglejte si izdelke
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.