Power bank

Obstaja 11 izdelkov.

POWER BANK

Power bank, prenosna baterija, potovalni polnilec oziroma potovalna baterija je samo nekaj nazivov s katerimi označujemo posebne polnilce, ki nam omogočajo polnjenje naših mobilnih naprav v trenutkih, ko nimamo dostopa do izvora električnega napajanja. Power Bank je majhna, lahka in prenosna baterijska postaja za hitro in vedno dosegl...

POWER BANK

Power bank, prenosna baterija, potovalni polnilec oziroma potovalna baterija je samo nekaj nazivov s katerimi označujemo posebne polnilce, ki nam omogočajo polnjenje naših mobilnih naprav v trenutkih, ko nimamo dostopa do izvora električnega napajanja. Power Bank je majhna, lahka in prenosna baterijska postaja za hitro in vedno dosegljivo polnjenje vaših nepogrešljivih elektronskih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalnik, navigacijske naprave in vse ostalo, kar za delovanje potrebuje baterijo in električni vir napajanja.

Power bank vas reši skrbi na poti

Ste veliko na poti, v avtomobilu, na kolesu, motorju, čolnu? Ste strasten igralec igre Pokemon Go? Se baterija vašega telefona ali druge prenosne naprave izprazni ravno takrat, ko jo najbolj potrebujete? Baterije so žal omejene s kapaciteto, sploh če naprave veliko in nenehno uporabljamo. Mobilni telefoni so temu še posebej izpostavljeni, saj jih ne uporabljamo le za telefoniranje, ampak tudi za druge aktivnosti. Power bank je zato obvezna oprema, ki vam močno olajša življenje in vas reši skrbi. Odlikuje ga visoka zmogljivost, ki jo omogoča kompaktna prenosna baterija minimalne velikosti. Zaradi majhnih dimenzij in teže je prenosna postaja za polnjenje preprosto zmeraj pri roki, saj jo imate lahko v nahrbtniku ali torbici vedno s seboj, ne glede na to, kam greste.

Polnjenje baterije kjerkoli in kadarkoli

Bi si želeli, da bi imele vaše elektronske naprave bolj zmogljivo baterijo oziroma da bi to lahko napolnili tudi takrat, ko v bližini nimate električnega priključka? Se vam je že zgodilo, da niste mogli posneti fotografije, ki ste jo želeli, ker je zmanjkalo baterije? Ali pa vam športna kamera odpove vedno ravno takrat, ko si želite posneti še eno zanimivo športno avanturo? Morda pa veliko potujete in imate težave s priklopom vašega polnilca zaradi različnih vtičnic?

Power bank vam omogoča, da vas baterija ne bo nikoli več pustila na cedilu, saj vaše prenosne elektronske naprave lahko s polnilno postajo napolnite kadarkoli si zamislite. Z njeno pomočjo boste lahko polnili vse naprave kadarkoli in kjerkoli, ne glede na to, če v bližni ne bo nobene vtičnice. Nekatere naprave powerbank omogočajo celo polnjenje več baterij elektronskih naprav hkrati, spet druge pa imajo še nekatere posebne dodatne in zelo praktične funkcije. Med njimi je na poti ter tudi kjerkoli drugje zelo uporabno, če ima vaša mobilna polnilna postaja vgrajeno tudi LED lučko.

Enostavno polnjenje preko priključka USB

S pomočjo prenosne polnilne postaje Powerbank lahko napolnite prav vse mobilne elektronske naprave, ki se polnijo preko USB vtičnice. Za povezavo prenosne baterije in mobilne naprave lahko uporabite USB kabel, ki je bil priložen vaši mobilni napravi. Polnite lahko telefone različnih blagovnih znamk kot npr. Apple, Samsung, LG, HTC, Xiaomi, Meizu, Vernee in še mnoge druge. Seveda pa je power bank primeren tudi za polnjenje vseh drugih naprav, le da je treba pri tem upoštevati kapaciteto baterije, ki bi jo radi napolnili.

Kakšno kapaciteto powerbank prenosne baterije izbrati?

Pri nakupu polnilne baterije power bank je treba biti pozoren na njeno kapaciteto oziroma zmogljivost polnjenja. Ta mora biti ustrezna glede na vaše potrebe oziroma glede na to, katere naprave nameravate polniti z njeno pomočjo. Različne elektronske naprave imajo namreč različno kapaciteto baterij in temu mora biti prilagojena tudi prenosna polnilna postaja, če jo hočete izkoristiti kot učinkovit vir napajanja.

Kako vedeti, katera kapaciteta je primerna za vas? Tako, da množite kapaciteto baterije vašega telefona ali druge elektronske naprave s številom polnjenj, ki jih pričakujete od power bank prenosne baterije. Tako boste lahko najbolje presodili, kakšno kapaciteto polnilne baterije potrebujete. V naši ponudbi lahko izbirate med kakovostnimi prenosnimi baterijami power bank različnih kapacitet od 2.600 mAH pa vse do 30.000 mAh, tako da boste brez težav našli pravo zase.

Varna in trajna rešitev

Pri izbiri polnilne postaje oziroma baterije power bank bodite pozorni na njene oznake in skladnost z vsemi mednarodnimi in evropskimi direktivami. Te namreč jamčijo varno uporabo in kakovostno delovanje. Sodobne tehnološke rešitve omogočajo daljšo življenjsko dobo polnilne postaje, zato se vam v primeru, da power bank že imate in ste ga kupili nekaj let nazaj, splača kupiti novega. Prenosne postaje za polnjenje namreč postajajo vedno manjše, vedno tanjše in bolj elegantne, pa tudi vedno bolj zmogljive in učinkovite. Predvsem pa jih odlikuje vedno daljša življenjska doba, kar pomeni, da jih boste nemoteno uporabljali dalj časa, ne glede na to, kako pogosto jih boste koristili.

Energijska neodvisnost vedno in povsod

Power bank naprave so narejene v skladu z najvišjimi standardi in izdelane tako, da omogočajo energetsko neodvisnost ter enostavno polnjenje baterij različnih naprav. Vodoodporno ohišje prenosne baterije power bank je izdelano iz trpežnega in trdnega materiala, ki mu praske in poškodbe ne morejo do živega. Tako power bank lahko uporabite v skorajda vseh situacijah in okoliščinah ter tako poskrbite za vedno polno baterijo na vseh svojih elektronskih napravah. Privoščite si torej power bank polnilno postajo, napolnite vašo prenosno baterijo ter bodite mobilni in energijsko neodvisni vedno in povsod!

 

 

 

Manj
Več
Prikazano 1 - 11 od 11 izdelkov
Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.