Video nadzor

Obstaja 7 izdelkov.

Video nadzor

Danes je mogoče odlične in kakovostne brezžične nadzorne kamere kupiti po zelo ugodni ceni, zato res ni razloga, da si jih ne bi privoščili. Video nadzor je primeren tako za stanovanjske hiše kot poslovne zgradbe in druge objekte. Skorajda nujen je v počitniških hišicah in na vikendih ter povsod drugje, kjer objekt dalj časa ostaja ...

Video nadzor

Danes je mogoče odlične in kakovostne brezžične nadzorne kamere kupiti po zelo ugodni ceni, zato res ni razloga, da si jih ne bi privoščili. Video nadzor je primeren tako za stanovanjske hiše kot poslovne zgradbe in druge objekte. Skorajda nujen je v počitniških hišicah in na vikendih ter povsod drugje, kjer objekt dalj časa ostaja prazen. Takšni objekti privlačijo nepridiprave, nadzorne kamere na vidnih mestih pa jih odganjajo. Video nadzor je tako nekaj, v kar se vam zagotovo splača investirati. Investicija v kakovosten video nadzor je namreč investicija v večjo varnost, pa tudi v to, da boste ponoči bolj mirno spali tako doma kot na počitnicah.

Nadzorna kamera pa ne poskrbi le za ustrezen video nadzor, ampak jo lahko izkoristite tudi v različne druge namene. Nadzorne kamere namreč niso namenjene le zaščiti objektov pred vlomi ali vdori ter njihovemu preprečevanju. Omogočajo številne dodatne funkcije, ki vam olajšajo življenje in poskrbijo za bolj udobno bivanje ter za večjo varnost vaših otrok, starih staršev, hišnih ljubljenčkov in vseh ostalih, ki jih imate radi. Video nadzor vam tako lahko zelo olajša skrb zanje tudi takrat, ko ne morete biti ob njih. Nadzorna kamera bo poskrbela, da boste vedno vedeli, kaj se dogaja z njimi, ter tako imeli vsaj eno skrb manj. To je neprecenljivo, zato je nadzorna kamera vsekakor zelo pameten nakup.

Pametne nadzorne kamere

Sodobne nadzorne kamere imajo vgrajeno brezžično wifi povezavo in omogočajo video nadzor ter upravljanje preko oddaljenega dostopa. V ta namen se lahko uporabljajo pametni mobilni telefoni ali običajni oziroma tablični računalniki ter druge podobne naprave. Brezžični video nadzor vam omogoča, da lahko do njega dostopate kadarkoli in kjerkoli. V ta namen se uporablja posebna aplikacija, ki omogoča enostavno in hitro upravljanje nadzorne kamere ter še boljši nadzor nad dogajanjem. Za dostop boste potrebovali le brezžično povezavo in že boste lahko pregledovali posnetke, poskrbeli, da se bo nadzorna kamera prižgala in začela snemati, ji spremenili nastavitve in podobno. Pri tem je poskrbljeno za maksimalno zaščito povezave, kar pomeni, da lahko preko oddaljenega dostopa vaše nadzorne kamere upravljate res samo vi.

Brezžične nadzorne kamere so zasnovane tako, da se samodejno prižgejo in začnejo s snemanjem takoj, ko zaznajo kakršno koli premikanje ali gibanje. Možno pa je tudi časovno snemanje, ki omogoča, da se nadzorna kamera samodejno vklopi ob določeni uri, ki jo nastavite sami, recimo zvečer ali takrat, ko običajno odhajate od doma. O kakršnih koli aktivnosti oziroma premikanju v prostoru vas nadzorna kamera tudi takoj obvesti, tako da lahko nemudoma ukrepate.

Za snemanje vožnje

Brezžične kamere se lahko uporablja v različne namene, ne le za video nadzor objektov, ampak tudi za snemanje vožnje v avtu. Marsikdo v ta namen uporablja kar športne kamere, a namenske brezžične nadzorne avto kamere se za takšno snemanje veliko bolje obnesejo. Imajo namreč širokokoten objektiv, s katerim zajamejo širšo sliko in večjo površino cestišča. Tako boste lahko naredili odlične video posnetke svoje vožnje. Takšna nadzorna kamera omogoča dober video nadzor prometa, zelo enostavno upravljanje ter hiter prenos posnetkov na vaš mobilni telefon. Z njo lahko snemate vožnjo oziroma nadzirate dogajanje v prometu, poleg tega pa takšna nadzorna kamera omogoča še kup drugih uporabnih funkcij. Zelo dobro se nadzorna kamera za avto obnese tudi pri snemanju ponoči oziroma v temi, saj je na voljo tudi poseben nočni način snemanja.

Baby alarm in skrb za onemogle

Wifi brezžične nadzorne kamere omogočajo več kot le video nadzor. Z njimi si lahko olajšate starševstvo, saj jih lahko uporabite tudi kot baby alarm, ki vas opozori, da se je vaš otrok v sosednji sobi ali v zgornjem nadstropju že prebudil in da morate poskrbeti zanj. Nadzorna kamera namreč zazna premikanje, nekatere med njimi pa zaznajo celo jok otroka, kar je zelo uporabna funkcija. Video nadzor vam omogoča, da pogledate trenutno dogajanje v prostoru, kadarkoli si zaželite. Tako boste bolj mirni, saj boste videli, da vaš otrok mirno spi, ne da bi morali zato vstopiti v njegovo sobo, s čimer bi ga lahko morebiti ponesreči še predramili ali celo zbudili.

Prav tako se brezžične nadzorne kamere odlično obnesejo pri skrbi za starejše in onemogle, ob katerih žal ne moremo biti prav vsakem trenutku, pa čeprav živijo v spodnjem nadstropju ali le nekaj korakov stran od nas. Video nadzor poskrbi, da bomo preko mobilnega telefona takoj obveščeni o morebitnih padcih ali drugih poškodbah in bomo tako lažje primerno in hitro ukrepali. Nekatere nadzorne kamere omogočajo tudi dvosmerno komunikacijo. Tako se z osebo na drugi strani lahko preko nadzorne kamere tudi pogovarjate, jo pomirite, ji date ustrezna navodila in podobno. Glasovni ukaz je zelo priročna funkcija tudi v primeru, da doma nekaj ur same puščate hišne ljubljenčke. Video nadzor omogoča, da boste vedno na tekočem, kaj se dogaja z njimi, ter da boste preko glasovnega ukaza z njimi lahko tudi komunicirali.

Vrhunski video nadzor po ugodni ceni

Zaradi tehnološkega razvoja je video nadzor v zadnjem desetletju dobil popolnoma nove razsežnosti. Kvaliteta slike na foto ali video posnetku kompaktne nadzorne kamere je preprosto vrhunska. Čeprav so današnje wifi brezžične nadzorne kamere skrite v zelo majhnem ohišju, omogočajo neverjetno kvaliteto posnetkov, dobro ločljivost tudi v slabših pogojih snemanja, nenehno pripravljenost in zelo hitro odzivnost. Široki koti zajema nadzorne kamere poskrbijo za video nadzor celotnega prostora oziroma čim širšo sliko dogajanja, prav tako pa je omogočeno kakovostno snemanje in fotografiranje tudi v temi oziroma pri slabši vidljivosti.

Brezžične nadzorne kamere imajo premične glave, ki se avtomatsko usmerijo v smer premikanja, tako da omogočijo čim boljši video nadzor. Sliko brez težav tudi povečate, saj imajo sodobne nadzorne kamere odličen zoom, ki kljub povečavi poskrbi za jasno sliko in ogled vseh, tudi najmanjših podrobnosti. Najboljše pa je, da je danes tak video nadzor tudi relativno poceni, kar pomeni, da si ga kljub njegovi vrhunskosti lahko privošči prav vsak. V ponudbi so različne nadzorne kamere, katerih skupna lastnost je, da omogočajo odličen video nadzor, s katerim boste več kot zadovoljni. Pri nakupu bodite pozorni tako na tehnične lastnosti kot na različne dodatne funkcije, ki jih ponuja določen model nadzorne kamere. Tako bo vaša nadzorna kamera najbolje služila svojemu namenu!

 

 

 

 

Manj
Več
Prikazano 1 - 7 od 7 izdelkov
Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.