Navigacijske naprave in dodatki

Navigacijske naprave in dodatki

Obstaja 18 izdelkov.

Ste voznik osebnega vozila, tovornjaka, avtodoma ali motorja? Potrebujete zanesljivo GPS napravo, ki vas bo brez težav usmerjala na poti do vašega cilja? Cestna GPS navigacija Wayteq vas zanesljivo vodi do željenega cilja, ne glede na to, kam potujete. Izbirate lahko med napravami različnih velikosti za različne namene. Prav vse med njimi imajo ...

Ste voznik osebnega vozila, tovornjaka, avtodoma ali motorja? Potrebujete zanesljivo GPS napravo, ki vas bo brez težav usmerjala na poti do vašega cilja? Cestna GPS navigacija Wayteq vas zanesljivo vodi do željenega cilja, ne glede na to, kam potujete. Izbirate lahko med napravami različnih velikosti za različne namene. Prav vse med njimi imajo pregleden in velik zaslon na dotik, s katerim je enostavno upravljati, ter omogočajo veliko dodatnih možnosti, zaradi katerih bo navigacija na poti še bolj udobna in preprosta. Predvsem pa nam takšna naprava omogoča, da se na pot odpravimo brez posebnega načrtovanja in priprav ter tako prihranimo svoj čas in energijo!

 

Navigacija za android kot aplikacija

Danes je mogoče na prav vsak pametni mobilni telefon naložiti tudi različne aplikacije, ki so zasnovane kot navigacija, a to je v vsakem primeru le zasilna rešitev. Takšna navigacija za android na pametnem telefonu, ki ni dovolj zmogljiv ali nima dovolj zmogljive baterije, predstavlja pravo muko. Telefon namreč zaradi zahtevne aplikacije začne delovati zelo počasi ali pa aplikacija porabi čisto preveč časa, da navigacija za android začne delovati in nas usmeri na pravo pot.

Drug problem pri uporabi pametnega telefona za navigacijo pa predstavlja baterija, ki je takrat, ko se na telefonu uporablja navigacija za android, zelo obremenjena. To pomeni, da se hitro izprazni, zato morate pametni telefon, ki ga uporabljate kot GPS napravo, velikokrat polniti že med uporabo navigacije za android. Navigacija za android, ki se uporablja kot aplikacija, ima torej to slabo lastnost, da je odvisna od zmogljivosti in baterije pametnega telefona.

 

Odličen vidni kot in druge prednosti

Navigacija med vožnjo mora biti prilagojena tako, da ne moti voznika, ampak mu olajša pot. Zelo pomembno je, kakšen je zaslon naprave in kako dobro lahko voznik spremlja pot na njem, saj je od tega odvisno, kako uspešna bo navigacija. Zaslon cestnih GPS naprav Wayteq je na primer zasnovan tako, da lahko na njem zemljevid brez težav vidite tudi ob močni sončni svetlobi, kar za vse zaslone pametnih telefonov ne velja. Navigacija s samostojno napravo, ki ima zaslon z visoko svetilnostjo, je tako veliko lažja in se v praksi dosti bolje obnese tako pri voznikih avtomobilov, tovornjakov in avtodomov kot tudi pri motoristih. Ti še posebej cenijo naprave, ki so zasnovane posebej za vožnjo z motorjem. WayteQ navigacija za motoriste ima namreč zelo robustno in vodoodporno ohišje.

 

Nemotena uporaba telefona

Navigacija za android, ki jo na svoj pametni telefon naložimo kot aplikacijo, preneha delovati, ko telefon zazvoni, kar je lahko precej neprijetno. Četudi takoj prekinemo klic, slednji zmoti delovanje aplikacije, zato je navigacija prekinjena. Po drugi strani pa Wayteq navigacija na samostojni napravi omogoča, da je telefon prost za nemoteno uporabo. Še posebej pa je priročno, da GPS naprave omogočajo tudi prostoročno brezžično telefoniranje, kar je zagotovo še dodaten plus.

 

Samostojna naprava je boljša izbira kot aplikacija

Zaradi vseh naštetih razlogov se vam zagotovo splača investirati v samostojno GPS napravo, še posebej, če se večkrat odpravite na daljšo pot, na popotovanje z avtodomom, vožnjo s tovornjakom ali izlet z motorjem nekam, kjer še niste bili. Navigacija s samostojno napravo se v praksi obnese veliko bolje kot navigacija za android preko aplikacije na pametnem telefonu. Navigacija s samostojno napravo, ki je zasnovana posebej v ta namen, ima v primerjavi z aplikacijo zagotovo številne prednosti in omogoča veliko večje udobje med vožnjo. Navigacija bo s cestno GPS napravo veliko lažja, zato gre vsekakor za pameten nakup, sploh ker so takšne naprave danes že zelo cenovno dostopne.

 

Hitro in udobno do cilja

Navigacija Wayteq je zasnovana tako, da se lahko nanjo s pomočjo brezžične Wi-Fi povezave namestijo različni navigacijski programi. S samostojno izbiro programa lahko poskrbite za to, da je navigacija popolnoma prilagojena vašim potrebam, saj imajo različni programi tudi različne dodatne funkcije. Opozorila za voznika in cestne informacije tako poskrbijo, da je navigacija še bolj prijetna in udobna ne glede na stanje na cesti. Sodobna cestna navigacija tako omogoča popolnoma brezskrbno pot ter vam znatno olajša načrtovanje potovanja, dopusta ali izleta. Predvsem pa vam kakovostna GPS navigacija omogoča, da ne glede na razmere na cesti do cilja prispete v najkrajšem možnem času. Wayteq priporoča uporabo navigacijskega programa Sygic.

 

Več kot le navigacija

Wayteq navigacijske naprave so uporabne tudi takrat, ko jih ne potrebujete za usmerjanje med vožnjo, saj jih je možno izkoristiti tudi v različne druge namene. Med drugim lahko na napravi poslušate glasbo ali druge vsebine, pregledujete fotografije, berete e-knjigo ali se kako drugače zabavate. Navigacija Wayteq je namreč zasnovana kot multimedijska naprava, katere osnovni namen je seveda glasovno usmerjanje voznika med vožnjo, hkrati pa ponuja še cel kup dodatnih funkcij. Omogoča tudi igranje igric in še in še, predvsem pa poskrbi, da je navigacija z njo udobna, prijetna in zanesljiva. Wayteq navigacija tako predstavlja najboljšega sopotnika med vožnjo, saj se nanjo lahko zanesete vedno in povsod, ne glede na to, ali se na pot odpravite z avtom, avtodomom, tovornjakom, motorjem ali kako drugače!

 

 

 

 

 

 

 

Manj
Več
Prikazano 1 - 18 od 18 izdelkov
Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.