Opozorilo!

Nadgradnja programske opreme je možna samo na WayteQ xTAB-100is tabličnem računalniku. Nadgradnjo  izvede uporabnik na lastno odgovornost. Nepravilna nadgradnja lahko povzroči nepopravljive poškodbe naprave. Proizvajalec ne prevzema odgovornosti za poškodbe in škodo zaradi nepravilne nadgradnje naprave. Popravilo naprave in odprava okvar katerih vzrok je nepravilna nadgradnja ni zajeta v garancijo.

Inštalacija programske opreme povzroči izbris vseh aplikacij, nastavitev, dokumentov, fotografij, itd… Pred začetkom nadgradnje izdelajte varnostno kopijo pomembnih podatkov.

 • Odpravljeno: težave z obračanjem zaslona
 • Odpravljeno: aplikacija koledar se ne sinhronizira
 • Odpravljeno: aplikacija WayteQ Tablet Magazine ni na voljo po ponastavitvi na tovarniške nastavitve
 • Dodano: video predvajalnik
 • Dodano: aplikacija upravljalnik kontaktov
 • Nekatere druge pomembne spremembe

Med nadgradnjo ne izklapljajte tabličnega računalnika, ne odklapljajte napajalnika in ne odstranite microSD kartice iz naprave. Nadgradnja je zaključena ko se na zaslonu prikaže vmesnik Android operacijskega sistema. V primeru nenačrtovanega ponovnega zagona naprave ne odstranjujte microSD kartice. Dopustite , da se nadgradnja ponovno izvede!


Za pravilno izvedbo nadgradnje sledite naslednjim korakom:

 1. Prenesite in razstavite datoteko  xtab_100is_v2_fw_and_tool.zip. Skrčena datoteka vsebuje dve mapi: "fw__v2" in "fw_tool". fw__v2 mapa vsebuje sliko za nadgradnjo firmware, fw_tool mapa vsebuje firmware nadgradnje aplikacije in pripadajoče gonilnike.
 2. Priklopite tablico na napajalnik.
 3. Inštalacija gonilnikov:
  Izklopite tablični računalnik. Pritisnite in držite tipko Glasnost-. Med držanjem tipke povežite tablico preko USB kabla z osebnim računalnikom. (Uporabite "USB" vtičnico in ne "OTG". Gonilk ne bo inštaliran če boste uporabili OTG vtičnico.). Če gonilnik še ni inštaliran se na zaslonu prikaže čarovnik namestitve gonilnika.
  1. Izberite "Browse my computer for driver software".
  2. Izberite "Include subfolders" in nato "Browse" tipko za izbiro mape z datoteko gonilnika (rockusb.sys). (Primer: “Download location”fw-toolDriver – Izberite mapo v vašem osebnem računalniku).
  3. Osebni računalnik bo inštaliral gonilnik. Po uspešni inštalaciji pritisnite tipko Finish.
 4. Uporaba aplikacije za nadgradnjo firmwera:
  Po prenosu in razstavljanju datoteke .zip zaženite aplikacijo.
 5. Postopek nadgradnje firmware:
  1. Izklopite tablični računalnik. Pritisnite in držite tipko Glasnost-. Med držanjem tipke povežite tablico preko USB kabla z osebnim računalnikom.
  2. Na zaslonu je vidna številka s kvadratnim zelenim ozadjem v "Connected Devices" delu aplikacije za nadgradnjo firmwrea.
  3. Poiščite firmware sliko (fw__v2/WAYTEQ4.23update.img).
  4. Zaženite nadgradnjo s pritiskom na Upgrade tipko.
  5. Nadgradnja traja nekaj minut. Medtem ne uporabljate tabličnega računalnika ali osebnega računalnika.
  6. Po uspešni nadgradnji se na zaslonu prikaže sporočilo"**********Upgrade Done Success<1> Fail<0>**********".
  7. Zatem lahko zaprete aplikacijo za nadgradnjo. Tablični računalnik se bo ponovno zagnal in nato bo viden zaslon operacijskega sistema Android.
Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.