Nesu kartica Povečaj

Nesu kartica-telefonirajte zdravo

Nesu Nesu

NESMPHC

Novo

Delovanje NESU kartice omogoča bolj zdrave telefonske pogovore.

Več podatkov

Na zalogi

45,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

http://www.nesu.eu/wp-content/uploads/2015/12/20151127_NESU__5994-200x300.jpg

 

Kaj je NESU kartica?

 

NESU kartica je izdelana iz surovin, ki predhodno niso bile kemično obdelane (baker, titan, kremen, srebro in zlato).

 

 

Sestavine so nestrupene in jih človeško telo dobro prenaša; njihova uporaba je bila preizkušena tudi v medicinski opremi. NESU kartica je izdelana z vakuumskim postopkom in je potem izpostavljena energetskemu programu pod točno določeno frekvenco.

 

 

Kartica NESU deluje tako, da negativni vpliv mobilne naprave na človekovo energetsko polje spremeni v pozitivnega.

 

 

NESU kartica je namenjena uporabi s katerokoli obstoječo mobilno napravo. S svojimi merami 25 mm x 10 mm in debelino 0,2 mm se lahko NESU kartica namesti v ohišje vsake mobilne naprave ali pa se pritrdi na njeno zadnjo stran, če ni mogoče sneti pokrova baterije.

 

Kako deluje NESU kartica?

Človeško telo je vsak dan izpostavljeno električnemu smogu in elektromagnetnim sevanjem zaradi uporabe mobilnih naprav.

Kartica NESU deluje tako, da izniči elektromagnetne obremenitve mobilnih naprav. Poleg obremenitev, ki nastajajo zaradi aktivne uporabe mobilne naprave, bo NESU kartica izničila tudi obremenitve, ki izvirajo iz drugih naprav.

 

 

Za večino ljudi predstavljajo mobilne naprave največji morebitni vir elektromagnetnega sevanja pri srednji jakosti polja, ki lahko značilno prizadene človekovo zdravje.

Zaradi sestave materialov, iz katerih je izdelana, in programiranja na točno določeni frekvenci, NESU kartica stabilizira energetska polja ter s tem izniči negativni učinek elektromagnetnega sevanja na človeško telo.

 

 

To nevtralizira učinke delovanja mobilnih naprav na človekovo zdravje, kot je potrjeno s preizkusom vegetativne resonance (IMEDIS-test).

NESU kartica eliminira elektromagnetno sevanje, ki ga povzročajo mobilne naprave. Poleg obremenitev, ki jih mobilne naprave povzročajo med telefonskim pogovorom, eliminira še obremenitve, ki jih povzročajo druge naprave, in sicer vse že obstoječe obremenitve.

 

Namestitev NESU kartice

Opcija A
  1. Odstranite vašo NESU kartico iz embalaže skupaj z samolepljivo zaščitno folijo in odstranite pokrov baterije z vaše mobilne naprave.

  2. Očistite površino na bateriji in namestite NESU kartico na zadnjo stran baterije ter pri tem pustite dovolj prostora okoli NESU kartice za samolepljivo zaščitno folijo.

  3. Odlepite samolepljivo zaščitno folijo z NESU kartice

Opcija B
  1. Odstranite vašo NESU kartico iz embalaže skupaj z samolepljivo zaščitno folijo.

  2. Očistite površino in namestite NESU kartico na zadnjo stran mobilne naprave ter pri tem pustite dovolj prostora okoli NESU kartice za samolepljivo zaščitno folijo.

  3. Odlepite samolepljivo zaščitno folijo z NESU kartice

Povzetek rezultatov študij, izvedenih na inštitutu IBBU

Cilj raziskave je bila preiskava, ali se stanje homeostaze pri uporabi NESU kartice v mobilni napravi zmanjšuje ali povečuje. Dodatno je bilo potrebno raziskati, v kolikšnem obsegu NESU kartica zmanjšuje ali eliminira elektromagnetne obremenitve. V raziskavi so posebno pozornost posvetili stanju vegetativnega živčnega sistema in spremembam energetskega pretoka v sistemu meridianov.
Izvedene so bile naslednje meritve:

  1. merjenje kvadratov,

  2. diagnostika biološko funkcionalnih segmentov,

  3. biološko funkcionalno merjenje organov,

  4. IMEDIS-test (preizkus vegetativne resonance) z nekaj izbranimi parametri.

Želiš vedeti več? klikni tukaj => datoteka z dokumentacijo v Slovenščini

Oglejte si tudi termografski test => datoteka z dokumentacijo v Slovenščini

 

Termografski test dokazuje, koliko manj se človeški možgani segrevajo ob uporabi mobilnega telefona z nameščeno NESU kartico, v primerjavi z uporabo mobilnega telefona brez nameščene NESU kartice.     

S svojo edinstveno tehnologijo NESU kartica preprečuje absorpcijo negativnega sevanja mobilnih naprav v človeškem organizmu.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.