WayteQ x995 s torbico11,00 €


  1. This product is not available at this time.

94,00 €

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Opis kompleta

Navigacijska naprava WayteQ x995BT z operacijskim sistemom Android. Napravi je priložena torbica za shranjevanje.

Vsebina kompleta

GPS navigacija z OS Android


WayteQ x995

Nova dimenzija navigacije
WayteQ x995 Android GPS naprava dviguje nivo delovanja. Platforma Android in zmogljiva strojna oprema omogočata povsem nove funkcionalnosti GPS naprave: več točkovni, kapacitivni ekran visoke svetilnosti je odličen za določanje natančne pozicije, povečevanje zemljevida, drsenje med meniji in vnos besedila na različne načine.
WayteQ x995 omogoča namestitev različnih navigacijskih programov. Google trgovina nudi na desetine navigacijskih programov, ki jih lahko prenesete na vašo napravo s pomočjo WiFi povezave.

Zmogljiva strojna oprema
Naprava uporablja zmogljiv Quad-Core MediaTek procesor z lastnim modulom GPS (MT6627). RAM je razširjen na 1 GB, ROM pa na 8 GB (2 GB za aplikacije, 4 GB za shranjevanje podatkov). Prostor za shranjevanje se lahko še poveča z vstavitvijo microSD pomnilniške kartice. Senzor spremlja premikanje naprave, tako da se zaslon samodejno prilagodi poziciji naprave.

Neverjetne funkcije

WayteQ x995 ima zaslon visoke svetilosti, tako da ga je mogoče uporabljati tudi na sončni svetlobi. Naprava je opremljena z visoko zmogljivo baterijo, ki zagotavlja več ur delovanja. Edinstvena funkcija GPS naprave je WiFi s spletnim brskalnikom in možnostjo uporabe Android aplikacij. Funkcija Bluetooth lahko posreduje glas naprave na slušalke, zvočnike ali pa omogoča izmenjavo datotek. Vgrajen mikrofon in zvočnik visoke zmogljivosti olajšata uporabo glasovnih navodil in navigacije. Vgrajen FM oddajnik omogoča, da posredujete glas naprave na avdio sistem avtomobila brezžično. Nastavite frekvenco radijskega sprejemnika in že lahko uživate v priljubljeni glasbi, video posneteku ali glasovnem usmerjanju navigacijskega programa preko avtomobilskih zvočnikov.

 
Glavni zaslon X995 je prav tako edinstven: prikazuje najpogosteje uporabljene aplikacije z velikimi ikonami in tako zagotova enostavno uporabo tudi v avtomobilu.

 

wayteq x995 GPS screenshot

 

 

Komplet vsebuje:

Avto polnilec

Nosilec

USB kabel

Navodila

Garancijski list

Vaša navigacijska naprava bo varno spravljena v namenski torbici.


Kadar vaše Wayteq navigacijske naprave ne potrebujete bo varno spravljena v torbici.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.