Xiaomi Mi Router 3 Povečaj

Xiaomi Mi Router 3 WiFi usmerjevalnik

Xiaomi Xiaomi

XMMIRT3EU

Novo

DualBand WiFi usmerjevalnik

Podpira standard povezljivosti WiFi 802.11a/b/g/n in omogoča hitrosti prenosa do 1167Mb/s.

Hkratni dostop do 126 naprav.

Upravljanje s pomočjo aplikacije.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

41,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-en-t01.jpg

 

Današnji vsakdan si je težko zamisliti brez dostopa do interneta. Vpliv svetovnega spleta je vse večji: plačevanje računov, brskanje po spletu iz domačega naslonjača, ogled filmov v visoki ločljivosti, komunikacija s poslovnimi partnerji iz različnih koncev sveta, kupovanje v spletnih trgovinah... Internetne tehnologije nenehno sledijo potrebam hitro razvijajoče se družbe. Danes ni nobeno razkošje uporabe povezave hitrosti 500 Mb/s in več. Internetna povezava in usmerjevalnik je včasih premalo za obvladovanje naraščajočih omrežnih obremenitev. Novi Xiaomi WiFi usmerjevalnik s svojo močjo skrbi za naš internetni dostop 24 ur dnevno 7 dni v tednu.

 

Podpora standardu WiFi 802.11a/c omogoča hitrosti povezave do 1167 Mb/s

Moderna tehnologija širi tehnološka obzorja. Zato so zahteva po dobrih internetnih povezavah vse večje.  Uporabnike navdušuje spletno igranje iger ali prenos filmov visoke ločljivosti zakar je potreben hiter dostop do interneta. Z Xiaomi Mi usmerjevalnikom lahko raziskujete več kot le običajne internetne zmožnosti in uživate v brezhibnem doživetju brskanja po spletu.

xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-en-t02.jpg

 

 

WiFi signal dosegljiv v vseh prostorih. Podpira do 126 naprav, kar zadovoljuje potrebam celotne družine.

 

Xiaomi Mi usmerjevalnik ima štiri zunanje antene z visoko močjo oddajanja, kar omogoča široko pokritost in hitrejše delovanje Štiri antene zmanjšujejo tveganje izgube povezave, dobro upravljano sočasno delo z dvojno pasovno frekvenco, 2,4 GHz in 5 GHz pa zagotavlja tudi jasnejši signal na večjih razdaljah. Ta napredni usmerjevalnik zagotavlja stabilno povezavo s povezanimi napravami.

 

4 širokopasovne antene

Izbira usmerjevalnika z močno anteno lahko precej pripomore v smeri višjih hitrosti povezave in stabilnejšega delovanja. Xiaomi Mi WiFi usmerjevalnik je opremljen s štirimi visokozmogljivimi zunanjimi anteni za oddajanje signala z odlično zmogljivostjo: frekvenca 2,4 GHz s 5 dBi in 6 dBi za frekvenco 5 Ghz. Te številke so mnogo boljše v primerjavi s predhoniki. Štiri antene omogočajo bolj razpršeno oddajanje signala, katerega kvaliteta je odlična v vseh stanovanskih prosotorih.

 

http://www.wayteq.eu/sites/default/files/product/xiaomi/wifi-router-3/overview/xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-en-t03.jpg

 

 

Daljinsko upravljanje usmerjevalnika

Mobilna aplikacija Mi WiFi omogoča daljinsko upravljanje usmerjevalnika. Deluje na operacijskem sistemu Android in iOS in omogoča nadzor nad nastavitvami usmerjevalnika preko domačega omrežja ali pa preko oddaljene internetne povezave. Delovanje usmerjevalnika je mogoče nadzirati tudi izven stanovanskih prostorov in ga prilagajati treutnim potrebam uporabnikov. Seznam nastavitev je obsežen: preverite in optimirajte uporabo virov za večjo produktivnost, blokirajte dostop neznanim uporabnikom, nastavite čas izklopa in druge uporabne nastavitve.

http://www.wayteq.eu/sites/default/files/product/xiaomi/wifi-router-3/overview/xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-en-t04.jpg

 

Nadzor dostopa do interneta 

 

Aplikacija pomaga nastaviti časovne intervale, ko je povezava odprta za otroke, s čimer se ohranja ravnovesje med časom igranja in učenjem.

 

Neznan omrežni varnostni pregled

 

Če neznan uporabnik "potrka" na vaše omrežje vam bo sistem poslal obvestilno. Dostop se lahko odobri ali pa blokira, uporabnika pa se lahko umesti na tako imenovani črni seznam.

 

Obvestilo o aktivnih uporabnikih

Ta funkcija omogoča prikaz informacije kateri član družine je trenutno priključen na omrežje.

 

Želite gledati filme na spletu? Prednaložite jih v HD-kakovosti!

Ogled filma preko spleta včasih zaradi nestabilne povezave postane prava katastrofa. Prednaloženi film je najboljša rešitev za vse ljubitelje filma. Xiaomi Mi Router 3 služi kot intelektualni medijski center. Preprosto priključite izmenljiv trdi disk v usmerjevalnik in zaženite aplikacijo Mi WiFi, ki bo odprla dostop do širokega spektra medijskih datotek, pripravljenih za prenos. Po prihodu domov samo vključite vašo priljubljeno napravo pa naj bo to televizija, računalnik, tablični računalnik ali telefon in uživajte pri ogledu filma v visoki ločljivosti.

 

http://www.wayteq.eu/sites/default/files/product/xiaomi/wifi-router-3/overview/xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-en-t05.jpg

 

 

Več nivojski varnostni pristop. Varnost med brskanjem po spletu mnogokrat ni naša prva prioriteta. Vsako dnevno delimo naše osebne podatke preko spleta, ne da bi razmišljali ali je poskrbljeno za njihovo zaupnost. Številke kreditnih kartic, gesla in druga zgodovina iskanja podatkov o računu ter še veliko več so lahka tarča za hekerje. Naša nepremišljenost je le polovica problema, druga polovica pa je ranljivi operacijski sistem. Xiaomi ima močan položaj pri varovanju osebnih podatkov in zagotavljanju dostopa do interneta, saj je razvil 7-stopenjski varnostni standard, katerega namen je zaščititi pred različnimi grožnjami, ki obstajajo na internetu.

 

Leak-proof - blokira viruse in Trojanske zahtevke in tako ščiti uporabniške podatke.
     Anti-crack - vdori poskušajo razbiti sistem usmerjevalnika. Ohranja konfiguracijo usmerjevalnika nepoškodovano.
     Gostovanje v omrežju - nadzoruje in filtrira sumljivie naprave. Če se prikaže "nepovabljen gost" vas bo sistem obvestil o kršitvi. Filter MAC-naslova prepozna zlonamerno programsko opremo in jo doda na črno listo.
     Anti-virus - pregleduje vsako prenešeno datoteko za viruse.
     Zaščita pred lažnim predstavljanjem - če bo uporabnik obiskal zlonamerno spletno mesto, se bo pojavilo pop-up opozorilno okno, ki vsebuje kratke informacije o njem.
     Anti-hijack - ohranja domeno usmerjevalnika varno, blokira viruse in trojanski napad.
     Protivirusna programska oprema - preprečuje preusmerjanje na neznana mesta in širjenje virusov okoli brskalnika.

 

Vsebina embalaže:

Xiaomi Mi WiFi usmerjevalnik
EU napajalnik (12V/1A)
Navodila za uporabo
Garancijski list

Hlajenje: Naravno odvajanje toplote
Antena: Vgrajena visoko zmogljiva antena 4x (maksimalna zmogljivost 5dBi 2 5G z zmogljivostjo 2,4 G 6dBi 2)
Varnost: WPA-PSK / WPA2-PSK enkripcija, brezžično daljinsko upravljanje (black and white lista), skrit SSID
Barve: Bela
Brezžična povezava: 2.4GHz kanal: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13; 5GHz kanal: 149,153,157,161,165 5GHz DFS Channel: 36,40,44,48,52,56,60 , 64
Certifikat: CE, certifikacijska številka tipa NCC je bila pridobljena
Garancija: 12 mesecev
Občutljivost: 11Mbps: ≤-90dBm, 54 Mbps: ≤-72dBm, HT20 MCS7: ≤-69dBm, QHT40 MCS7: ≤-66dBm, VHT20 MCS8: ≤-65dBm, Q VHT40 MCS9:≤-6OdBm, QVHT80 MCS9: ≤-58 dBm
Operacijski sistem: Zasnovan na OpenWRT omogoča prilagodljivost. MiWiFi ROM podpira Web, Android, iOS, Windows, OS X programsko okolje
Priključki: 1xUSB 2.0 (DC izhod: 5V/1A), 2x 10/100M (Ethernet) LAN port (Auto MDI/ MDIX), 1x 10/100M (Ethernet) WAN port (Auto MDI/MDIX), 1x rdeč/moder/rumen LED indicator, 1x reset tipka, 1x priključek za napajanje
Procesor (CPU): MT7620A
Spomin (RAM): 128MB DDR2
Spomin: 128MB SLC Nand Flash
WiFi: IEEE 802.11a / b / g / n / ac, IEEE 802.3 / 3u

XIAOMI – Dovršena tehnologija po ugodnih cenah


Če iščete kakovostni mobilni telefon po ugodni ceni, izberite Xiaomi! Na voljo je široka izbira različnih modelov telefonov Xiaomi, ki prepričajo tako z visoko tehnološkimi rešitvami kot s prijaznimi cenami. Podjetje Xiaomi je namreč nastalo kot startup z vizijo, da mora biti visoka tehnologija dostopna vsem. Pri tem pa Xiaomi ne izdeluje le kakovostnih mobilnih telefonov, ampak tudi različne druge tehnološko napredne in cenovno dostopne izdelke tako za tehnološke navdušence kot tudi za vse ostale. Pri tem sledijo svoji viziji in verjamejo, da mora biti kakovost kljub ugodni ceni na prvem mestu.


Xiaomi je zbral okoli sebe ljudi iz Googla, Kingsofta, Microsofta, Motorole, Yahooja in drugih internetnih in tehnoloških podjetij z vsega sveta da bi svoji viziji vdahnili življenje. Ustvarili so izjemne izdelke, programsko opremo in internetne storitve za in s pomočjo MI podpornikov. Od nastanka podjetja Xiaomi pa do danes raste tako prodaja njihovih izdelkov kot zadovoljstvo uporabnikov z njimi. S tem se večajo tudi tržni deleži podjetja Xiaomi ter njegov uspeh in priljubljenost na trgu. Vsi, ki se vsaj malo spoznajo na sodobno tehnologijo, so prepričani, da Xiaomi ponuja ogromno in da se njihov mobilni telefon splača kupiti. Vsi, ki so kdaj že uporabljali mobilni telefon Xiaomi, pa vedo, da je res tako. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč kvalitetni in zanesljivi ter beležijo zelo malo okvar.Operacijski sistem, ki je boljši od Androida


Mobilni telefoni Xiaomi že od vsega začetka uporabljajo operacijski sistem MIUI, ki je hiter, zmogljiv in enostaven za uporabo. Osnova zanj je dobro znani odprtokodni operacijski sistem Android, ki je dodatno nadgrajen in prilagojen izboljšani uporabniški izkušnji. Poleg tega je zanj na voljo angleški ali slovenski vmesnik, s čimer je uporaba mobilnegatelefona Xiaomi še olajšana. Večina uporabnikov je nad njim preprosto navdušenih. Predvsem pa uporabnike navdušuje dejstvo, da lahko zmogljiv in uporaben pametni telefon z dobrim operacijskim sistemom pri podjetju Xiaomi lahko dobijo po zelo nizki ceni.


Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto


Tehnološki navdušenci že vse od začetka podjetja spremljajo njegov razvoj in ugotavljajo, da se podjetje Xiaomi razvija v pravo smer. Njihovi izdelki so namreč vedno boljši, zato Xiaomi upravičeno postaja pomemben akter na trgu. Podjetje Xiaomi tako beleži več milijonov zadovoljnih uporabnikov, njihova prodaja pa tudi zelo vztrajno raste. Svoje uporabnike Xiaomi navdušuje tako s kvaliteto kot s cenami, pa tudi s svojo vizijo in inovativnimi strategijami. Najprej je tako Xiaomi postal uspešnica med tehnološkimi navdušenci, ki verjamejo, da ni več dolgo, ko bo postal ena od najbolj priljubljenih in prodajanih blagovnih znamk mobilnih telefonov na svetu.


Poleg mobilnih telefonov Xiaomi izdeluje še programsko opremo zanje ter tudi številne druge pametne naprave in rešitve. Med drugim ponujajo tudi televizorje, tablice in podobno, še vedno pa ostajajo mobilni telefoni njihov osrednji prodajni segment. Prav zato ogromno časa in energije posvečajo razvoju čim boljših telefonov, zato po mnenju uporabnikov prav Xiaomi na področju mobilnih telefonov ponuja enostavno najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Pravzaprav glede na kvaliteto mobilnih telefonov Xiaomi večina uporabnikov meni, da bi bili zanje brez težav pripravljeni plačati tudi več. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč primerljive kvalitete z vsemi priznanimi blagovnimi znamkami oziroma celo boljši.


V čem je skrivnost nizkih cen?


Visoka kakovost ima po navadi tudi visoko ceno. A to ne velja za podjetje Xiaomi in njihovo filozofijo. Z uporabo posameznih komponent drugih proizvajalcev, ki jih združijo v uporabno in izboljšano celoto, lahko dosežejo veliko nižje cene kot drugi proizvajalci. S tem dobijo preizkušene komponente visoke kvalitete. Poleg tega Xiaomi ne vlaga v mrežo trgovin ali oglaševanje, temveč gredo vsa sredstva v razvoj čim boljših telefonov in drugih izdelkov ter vrhunske programske opreme zanje. Tako si lahko privoščijo tudi nižje prodajne marže, kar je skladno z njihovo vizijo o dostopnosti visoke tehnologije čisto vsem.


Na začetku je bila njihova filozofija, da njihovih izdelkov ni bilo možno kupiti v fizičnih trgovinah, saj je prodaja preko interneta veliko cenejša. S tem, ko so stroški prodaje manjši, več denarja ostane za razvoj. Prav tako pa Xiaomi denarja ne namenja oglaševanju. Sedaj se njihova filozofija spreminja saj imajo v Aziji več kot 100 fizičnih trgovin z njihovimi izdelki To je tudi eden od razlogov, da za Xiaomi morda še niste slišali. Sploh zato, ker so bili vse do leta 2014 prisotni le na Kitajskem, nato pa so se počasi začeli širiti še drugam. Danes je Xiaomi prisoten skoraj po celem svetu, njihove izdelke pa lahko kupite tudi pri nas.


Kateri model izbrati?


Xiaomi ponuja številne modele telefonov z različnimi specifikacijami in značilnostmi. V njihovi ponudbi so telefoni različnih dimenzij in z različnimi velikosti zaslonov. Pri vsakem od modelov mobilnih telefonov Xiaomi smo zapisali ustrezne tehnične lastnosti in specifikacije, ki vam bodo olajšale izbiro. Ne glede na to, kateri model mobilnega telefona Xiaomi boste izbrali, pa verjemite, da se vam bo izbira več kot obrestovala tako cenovno kot glede kvalitete, vzdržljivosti in življenjske dobe. Xiaomi je namreč vedno pametna izbira! 

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.