YooBao Simple 2600 Povečaj

YooBao Simple 2600

YooBao YooBao

YBSP2600

Novo

Power bank baterijska postaja kapacitete 2.600mAh

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

13,90 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Power Bank baterijska postaja za polnjenje vaših nepogrešljivih prenosnih elektronskih naprav.

Power bank, prenosna baterija, potovalni polnilec oziroma potovalna baterija je samo nekaj nazivov s katerimi označujemo polnilce, ki nam omogočajo polnjenje naših mobilnih naprav v trenutkih, ko nimamo dostopa do izvora električnega napajanja. Ste veliko na poti, v avtomobilu, na kolesu, motorju, čolnu? Ste strasten igralec igre Pokemon Go? Se baterija vašega telefona, tabličnega računalnika, navigacijske naprave ali druge prenosne naprave izprazni ravno takrat ko jo najbolj potrebujete, vi pa nimate pri roki polnilca in električnega priključka? Veliko potujete in imate težave s priklopom vašega polnilca zaradi različnih vtičnic? Baterija vaše mobilne naprave izgublja na kapaciteti?

Power bank vam lahko napolni vse mobilne naprave, ki se polnijo preko USB vtičnice. Za povezavo prenosne baterije in mobilne naprave lahko uporabite USB kabel, ki je bil priložen vaši mobilni napravi.

Kakšno kapaciteto power bank prenosne baterije izbrati? Množite kapaciteto baterije vašega telefona s številom polnjenj, ki jih pričakujete od power bank prenosne baterije in tako izberite pravo za vas.

 

Polnilno postajo Yoobao Simple 2600 odlikuje elegantna oblika in enostavnost uporabe. Lahko je vedno pri roki, tako da ni treba skrbeti, da bi vaši mobilni napravi zmanjkalo moči. Univerzalni polnilnik se lahko uporablja za vse mobilne naprave, ki se lahko polnijo preko USB priključka.

 

Tehnični podatki:

Kompatibilna z mobilnimi telefoni, ki se polnijo preko USB, iPhone, iPad, kamere, HTC, SAMSUNG, Blackberry, Nokia, PSP/NDSL naprave in MP3/MP4/MP5 predvajalniki

Kapaciteta: 2,600mAh

Vhod: 5V DC, 1,200mA

Izhod: 5V DC, 1,000mA

Barva: Bela

 

Vrni se na ostale izdelke kategorije powerbank

Garancija: 12 mesecev

Priznan proizvajalec dodatkov za mobilne naprave. Izdelki so plod lastnih raziskav in proizvodnje. YooBao je vodilni v izdelavi dodatkov za mobilne naprave odlične kakovosti. Glavni proizvodi vključujejo PDA baterije, razširjene baterije, zaščitne ovitke za naprave, zaščite za zaslone, polnilce ter prenosne baterijske postaje.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.