YooBao M16 16000 mAh Power Bank Povečaj

YooBao M16 16.000 mAh Power Bank

YooBao YooBao

YBMCM2016000

Novo

Power bank baterijska postaja 16.000 mAh

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

23,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Power bank, prenosna baterija, potovalni polnilec oziroma potovalna baterija je samo nekaj nazivov s katerimi označujemo polnilce, ki nam omogočajo polnjenje naših mobilnih naprav v trenutkih, ko nimamo dostopa do izvora električnega napajanja. Ste veliko na poti, v avtomobilu, na kolesu, motorju, čolnu? Ste strasten igralec igre Pokemon Go? Se baterija vašega telefona, tabličnega računalnika, navigacijske naprave ali druge prenosne naprave izprazni ravno takrat ko jo najbolj potrebujete, vi pa nimate pri roki polnilca in električnega priključka? Veliko potujete in imate težave s priklopom vašega polnilca zaradi različnih vtičnic? Baterija vaše mobilne naprave izgublja na kapaciteti?

Power bank vam lahko napolni vse mobilne naprave, ki se polnijo preko USB vtičnice. Za povezavo prenosne baterije in mobilne naprave lahko uporabite USB kabel, ki je bil priložen vaši mobilni napravi.

Kakšno kapaciteto power bank prenosne baterije izbrati? Množite kapaciteto baterije vašega telefona s številom polnjenj, ki jih pričakujete od power bank prenosne baterije in tako izberite pravo za vas.

Tehnologija

Izdelava akumulatorskih celic Yoobao temelji na veljavnih mednarodnih standardih, kar zagotavlja njihovo varnost in trajnost. Regulator polnjenja je izdelan v skladu z evropskimi CE in RoHS direktivami zaščite. Zaščita proti prenapolnjenju in izpraznitvi podaljšuje njihovo življensko dobo .

 

Inteligentni indikator stanja baterije

S pomočjo vgrajenega prikazovalnika moči lahko vedno preverite stanje baterije.

 

Komplet vsebuje:

Yoobao M16 16.000mAh powerbank
USB-MicroUSB kabel
 
Vrni se na ostale izdelke kategorije powerbank
Dimenzije: 157 x 83 x 23 mm
Izhod: 2 x USB 5V DC / 1A, 5V DC / 2,1A
Kapaciteta: 16.000 mAh (59 Wh)
LED indikator: Da
Teža: 440 g.
Vhod: 5V DC, 2000 mA

Priznan proizvajalec dodatkov za mobilne naprave. Izdelki so plod lastnih raziskav in proizvodnje. YooBao je vodilni v izdelavi dodatkov za mobilne naprave odlične kakovosti. Glavni proizvodi vključujejo PDA baterije, razširjene baterije, zaščitne ovitke za naprave, zaščite za zaslone, polnilce ter prenosne baterijske postaje.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.