Znižana cena! Yoobao PL10 Power bank Povečaj

Yoobao PL10 Power bank

YooBao YooBao

Novo

Yoobao PL10 Power bank kapacitete 10.000 mAh z dvojnim vhodom

Več podatkov

Na zalogi

17,10 €

z DDV

18,00 € z DDV

-5%

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Power Bank baterijska postaja za polnjenje vaših nepogrešljivih prenosnih elektronskih naprav.

Power bank, prenosna baterija, potovalni polnilec oziroma potovalna baterija je samo nekaj nazivov s katerimi označujemo polnilce, ki nam omogočajo polnjenje naših mobilnih naprav v trenutkih, ko nimamo dostopa do izvora električnega napajanja. Ste veliko na poti, v avtomobilu, na kolesu, motorju, čolnu? Ste strasten igralec igre Pokemon Go? Se baterija vašega telefona, tabličnega računalnika, navigacijske naprave ali druge prenosne naprave izprazni ravno takrat ko jo najbolj potrebujete, vi pa nimate pri roki polnilca in električnega priključka? Veliko potujete in imate težave s priklopom vašega polnilca zaradi različnih vtičnic? Baterija vaše mobilne naprave izgublja na kapaciteti?

Power bank vam lahko napolni vse mobilne naprave, ki se polnijo preko USB vtičnice. Za povezavo prenosne baterije in mobilne naprave lahko uporabite USB kabel, ki je bil priložen vaši mobilni napravi.

Kakšno kapaciteto power bank prenosne baterije izbrati? Množite kapaciteto baterije vašega telefona s številom polnjenj, ki jih pričakujete od power bank prenosne baterije in tako izberite pravo za vas.

 

Prenosna moč kadarkoli in kjerkoli

Pametni telefoni in tablični računalniki ostanejo brez energije ravno v trenutko, ko si to najmanj želite. Pohodništvo, kolesarjenje, ribolov in druge oblike preživljanja prostega vam ne omogočajo dostopa do električnega napajanja za vašo prenosno napravo. 
S priloženim kablom za polnjenje baterije lahko napolnite večino mobilnih naprav. Apple naprave lahko polnitez kablom, ki ste ga prejeli skupaj z Apple napravo.

Prek USB izhoda lahko napajate različne naprave kot npr. mobilne telefone, tablične računalnike npr. Wayteq Talk 5H / xTAB-7x / 8x / 8Q, Xiaomi, Doogee, Sony, Apple iPhone, iPad izdelke, športne kamere, HTC, Samsung, Blackberry, Nokia, PSP / NDSL naprave in MP3 / MP4 / MP5 predvajalnike.

 

Oblikovanje

PL10 Yoobao Power Bank odlikuje moderna in tanka oblika saj je kovinsko ohišje debelo samo 16 milimetrov.

 

Tehnologija

Yoobao mobilne baterije so izdelane na temelju mednarodnih standardov ter so tako trajne in varne. Regulator polnjenja izpolnjuje evropske CE in RoHS direktive. Vključujejo zaščito proti prenapolnjenju, kratkemu stiku in praznenju baterije, kar podaljša življenjsko dobo. Učinkovitost je v primerjavi s predhodnimi modeli izboljšana za 10%.

Power bank z dvojnim vhodom (Lighting in Mikro).

Polnite Power bank in vašo napravo samo z enim kablom.

Komplet vsebuje:

Yoobao PL10

Mikro USB kabel

Navodila za uporabo 

 

Vrni se na ostale izdelke kategorije powerbank

Baterija: Lithium
Dimenzije: 120 x 64 x 12 mm
Izhod: 2x 5V DC / 2A
Kapaciteta: 10.000 mAh
LED indikator: Da
Teža: 242 g
Vhod: 5V DC / 2.1A

Priznan proizvajalec dodatkov za mobilne naprave. Izdelki so plod lastnih raziskav in proizvodnje. YooBao je vodilni v izdelavi dodatkov za mobilne naprave odlične kakovosti. Glavni proizvodi vključujejo PDA baterije, razširjene baterije, zaščitne ovitke za naprave, zaščite za zaslone, polnilce ter prenosne baterijske postaje.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.