Znižana cena! Xiaomi Mi Power bank 2S 20.000 mAh Povečaj

Xiaomi Mi Power bank 2C 20.000 mAh

Xiaomi Xiaomi

Novo

Prvovrstna litij-ionska baterija omogoča da Xiaomi Mi power bank podaljša trajanje delovanja vašega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali digitalnega fotoaparata.

Xiaomi Mi powerbank 20.000mAh napolni telefon Xiaomi Mi4 4,5-krat, iPhone 6 kar 7-krat, novi Macbook pa 1,2-krat.

 

Več podatkov

Na zalogi

32,30 €

z DDV

34,00 € z DDV

-5%

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Prvovrstna litij-ionska baterija omogoča da Xiaomi Mi power bank podaljša trajanje delovanja vašega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali digitalnega fotoaparata.

Xiaomi Mi powerbank 20.000mAh napolni telefon Xiaomi Mi4 4,5-krat, iPhone 6 kar 7-krat, novi Macbook pa 1,2-krat.

Ohišje powerbanka je pravokotne oblike z zaobljenimi robovi, na zgornji strani pa sta dva mikro USB priključka in štiri LED diode, ki označujejo stanje napolnjenosti akumulatorja.

 Glavna prednost Xiaomi Mi powerbanka je tehnologija hitrega polnjenja DC 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A.

 

Zanesljiva mikroprocesorska zaščita. Devet plastna zaščita izdelana pri Texas Instruments

Podjetje Texas Instruments je izdelalo elektroniko, ki prilagaja polnjenje in praznenje.


Xiaomi Mi Power Bank zagotavlja ne le devet plastno zaščito ampak tudi povečuje učinkovitost delovanja naprave.

Mehanizem nadzora vlažnosti in temperature zagotavlja varno delovanje litij-ionskih baterij.

Zaščita vhoda pred prenapetostjo

Naprava je zaščitena pred poškodbami zaradi previsoke napetosti.

Zaščita izhoda pred prenapetostjo

S spremljanjem izhodne napetosti se naprava samodejno izklopi, ko napetost presega dovoljeno vrednost za zaščito naprave.

Zaščita pred kratkim stikom

Samodejna zaščita matične plošče in akumulatorja v primeru kratkega stika.

Zaščita pred nepravilno priključitvijo

Detekcija nepravilne priključitve napajalnika in avtomatska prekinitev polnjenja.

Prekomerno polnjenje in popolna zaščita pred izpadom

Funkcija ponovnega zagona

S tipko za vklop je v primeru težav mogoče ponovno zagnati powerbank.

 

Zaščita pred trenutnim presežkom potrebne porabe.

S spremljanjem trenutnega izhoda se naprava samodejno zaustavi, da zaščiti napravo, ko tok preseže omejitev.

 

Zaščitni PTC čip za zaščito baterijskih celic

Vgrajeni zaščitni PTC čip učinkovito nadzira temperaturo in vrednost toka.

 

Xiaomi Mi Powerbank 20000mAh je odlična rešitev za uporabnike, ki dnevno polnijo različne naprave.

 

 Vrni se na ostale izdelke kategorije powerbank

 

Baterija: Litij-ionska
Dimenzije: 141.9 x 73 x 21.8 mm
Garancija: 12 mesecev
Izhod: 2 * DC 5.1V / 2A MAX 3.6A
Kapaciteta: 19020/20000mAh 68.47/72Wh (MIN / TYP)
Temperatura delovanja: Polnjenje (0℃-45℃) Praznenje (-20℃~+60℃)
Teža: 338 g.
Vhod: DC 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A

XIAOMI – Dovršena tehnologija po ugodnih cenah


Če iščete kakovostni mobilni telefon po ugodni ceni, izberite Xiaomi! Na voljo je široka izbira različnih modelov telefonov Xiaomi, ki prepričajo tako z visoko tehnološkimi rešitvami kot s prijaznimi cenami. Podjetje Xiaomi je namreč nastalo kot startup z vizijo, da mora biti visoka tehnologija dostopna vsem. Pri tem pa Xiaomi ne izdeluje le kakovostnih mobilnih telefonov, ampak tudi različne druge tehnološko napredne in cenovno dostopne izdelke tako za tehnološke navdušence kot tudi za vse ostale. Pri tem sledijo svoji viziji in verjamejo, da mora biti kakovost kljub ugodni ceni na prvem mestu.


Xiaomi je zbral okoli sebe ljudi iz Googla, Kingsofta, Microsofta, Motorole, Yahooja in drugih internetnih in tehnoloških podjetij z vsega sveta da bi svoji viziji vdahnili življenje. Ustvarili so izjemne izdelke, programsko opremo in internetne storitve za in s pomočjo MI podpornikov. Od nastanka podjetja Xiaomi pa do danes raste tako prodaja njihovih izdelkov kot zadovoljstvo uporabnikov z njimi. S tem se večajo tudi tržni deleži podjetja Xiaomi ter njegov uspeh in priljubljenost na trgu. Vsi, ki se vsaj malo spoznajo na sodobno tehnologijo, so prepričani, da Xiaomi ponuja ogromno in da se njihov mobilni telefon splača kupiti. Vsi, ki so kdaj že uporabljali mobilni telefon Xiaomi, pa vedo, da je res tako. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč kvalitetni in zanesljivi ter beležijo zelo malo okvar.Operacijski sistem, ki je boljši od Androida


Mobilni telefoni Xiaomi že od vsega začetka uporabljajo operacijski sistem MIUI, ki je hiter, zmogljiv in enostaven za uporabo. Osnova zanj je dobro znani odprtokodni operacijski sistem Android, ki je dodatno nadgrajen in prilagojen izboljšani uporabniški izkušnji. Poleg tega je zanj na voljo angleški ali slovenski vmesnik, s čimer je uporaba mobilnegatelefona Xiaomi še olajšana. Večina uporabnikov je nad njim preprosto navdušenih. Predvsem pa uporabnike navdušuje dejstvo, da lahko zmogljiv in uporaben pametni telefon z dobrim operacijskim sistemom pri podjetju Xiaomi lahko dobijo po zelo nizki ceni.


Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto


Tehnološki navdušenci že vse od začetka podjetja spremljajo njegov razvoj in ugotavljajo, da se podjetje Xiaomi razvija v pravo smer. Njihovi izdelki so namreč vedno boljši, zato Xiaomi upravičeno postaja pomemben akter na trgu. Podjetje Xiaomi tako beleži več milijonov zadovoljnih uporabnikov, njihova prodaja pa tudi zelo vztrajno raste. Svoje uporabnike Xiaomi navdušuje tako s kvaliteto kot s cenami, pa tudi s svojo vizijo in inovativnimi strategijami. Najprej je tako Xiaomi postal uspešnica med tehnološkimi navdušenci, ki verjamejo, da ni več dolgo, ko bo postal ena od najbolj priljubljenih in prodajanih blagovnih znamk mobilnih telefonov na svetu.


Poleg mobilnih telefonov Xiaomi izdeluje še programsko opremo zanje ter tudi številne druge pametne naprave in rešitve. Med drugim ponujajo tudi televizorje, tablice in podobno, še vedno pa ostajajo mobilni telefoni njihov osrednji prodajni segment. Prav zato ogromno časa in energije posvečajo razvoju čim boljših telefonov, zato po mnenju uporabnikov prav Xiaomi na področju mobilnih telefonov ponuja enostavno najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Pravzaprav glede na kvaliteto mobilnih telefonov Xiaomi večina uporabnikov meni, da bi bili zanje brez težav pripravljeni plačati tudi več. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč primerljive kvalitete z vsemi priznanimi blagovnimi znamkami oziroma celo boljši.


V čem je skrivnost nizkih cen?


Visoka kakovost ima po navadi tudi visoko ceno. A to ne velja za podjetje Xiaomi in njihovo filozofijo. Z uporabo posameznih komponent drugih proizvajalcev, ki jih združijo v uporabno in izboljšano celoto, lahko dosežejo veliko nižje cene kot drugi proizvajalci. S tem dobijo preizkušene komponente visoke kvalitete. Poleg tega Xiaomi ne vlaga v mrežo trgovin ali oglaševanje, temveč gredo vsa sredstva v razvoj čim boljših telefonov in drugih izdelkov ter vrhunske programske opreme zanje. Tako si lahko privoščijo tudi nižje prodajne marže, kar je skladno z njihovo vizijo o dostopnosti visoke tehnologije čisto vsem.


Na začetku je bila njihova filozofija, da njihovih izdelkov ni bilo možno kupiti v fizičnih trgovinah, saj je prodaja preko interneta veliko cenejša. S tem, ko so stroški prodaje manjši, več denarja ostane za razvoj. Prav tako pa Xiaomi denarja ne namenja oglaševanju. Sedaj se njihova filozofija spreminja saj imajo v Aziji več kot 100 fizičnih trgovin z njihovimi izdelki To je tudi eden od razlogov, da za Xiaomi morda še niste slišali. Sploh zato, ker so bili vse do leta 2014 prisotni le na Kitajskem, nato pa so se počasi začeli širiti še drugam. Danes je Xiaomi prisoten skoraj po celem svetu, njihove izdelke pa lahko kupite tudi pri nas.


Kateri model izbrati?


Xiaomi ponuja številne modele telefonov z različnimi specifikacijami in značilnostmi. V njihovi ponudbi so telefoni različnih dimenzij in z različnimi velikosti zaslonov. Pri vsakem od modelov mobilnih telefonov Xiaomi smo zapisali ustrezne tehnične lastnosti in specifikacije, ki vam bodo olajšale izbiro. Ne glede na to, kateri model mobilnega telefona Xiaomi boste izbrali, pa verjemite, da se vam bo izbira več kot obrestovala tako cenovno kot glede kvalitete, vzdržljivosti in življenjske dobe. Xiaomi je namreč vedno pametna izbira! 

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.