WayteQ x995 Sygic Truck Android GPS navigacija Povečaj

WayteQ x995 Sygic Truck Android GPS navigacija

WayteQ WayteQ

WX995BTSYTRU

Novo

GPS navigacija z OS Android in navigacijskim programom Sygic za voznike tovornjakov.

Veljavnost licence 12 mesecev

Več podatkov

Na zalogi

161,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

WayteQ x995

Nova dimenzija navigacije
WayteQ x995 Android GPS naprava dviguje nivo delovanja. Platforma Android in zmogljiva strojna oprema omogočata povsem nove funkcionalnosti GPS naprave: več točkovni, kapacitivni ekran visoke svetilnosti je odličen za določanje natančne pozicije, povečevanje zemljevida, drsenje med meniji in vnos besedila na različne načine.
WayteQ x995 omogoča namestitev različnih navigacijskih programov. Google trgovina nudi na desetine navigacijskih programov, ki jih lahko prenesete na vašo napravo s pomočjo WiFi povezave. Napravi je priložen navigacijski program Sygic Truck za voznike tovornjakov ter Sygic 3D za voznike osebnih vozil. Vsebujeta zemljevide 45 evropskih držav. S spomočjo Sygic-a boste vedno vedeli kje se nahajate, kako priti do restavracije ali bencinske črpalke. In še več: 3D prikaz, funkcije socialnih omrežij, vreme, prometne informacije itd, podatki za voznike tovornjakov ter avtodomov. Več o programih lahko najdete na www.sygic.com.

Zmogljiva strojna oprema
Naprava uporablja zmogljiv Quad-Core MediaTek procesor z lastnim modulom GPS (MT6627). RAM je razširjen na 1 GB, ROM pa na 8 GB (2 GB za aplikacije, 4 GB za shranjevanje podatkov). Prostor za shranjevanje se lahko še poveča z vstavitvijo microSD pomnilniške kartice. Senzor spremlja premikanje naprave, tako da se zaslon samodejno prilagodi poziciji naprave.

Neverjetne funkcije

WayteQ x995 ima zaslon visoke svetilosti, tako da ga je mogoče uporabljati tudi na sončni svetlobi. Naprava je opremljena z visoko zmogljivo baterijo, ki zagotavlja več ur delovanja. Edinstvena funkcija GPS naprave je WiFi s spletnim brskalnikom in možnostjo uporabe Android aplikacij. Funkcija Bluetooth lahko posreduje glas naprave na slušalke, zvočnike ali pa omogoča izmenjavo datotek. Vgrajen mikrofon in zvočnik visoke zmogljivosti olajšata uporabo glasovnih navodil in navigacije. Vgrajen FM oddajnik omogoča, da posredujete glas naprave na avdio sistem avtomobila brezžično. Nastavite frekvenco radijskega sprejemnika in že lahko uživate v priljubljeni glasbi, video posneteku ali glasovnem usmerjanju navigacijskega programa preko avtomobilskih zvočnikov.

 
Glavni zaslon X995 je prav tako edinstven: prikazuje najpogosteje uporabljene aplikacije z velikimi ikonami in tako zagotova enostavno uporabo tudi v avtomobilu.

 

wayteq x995 GPS screenshot

 

 

Komplet vsebuje:

Avto polnilec

Nosilec

USB kabel

Navodila

Garancijski list

Baterija: Litijeva, vgrajena
Bluetooth: Da
Dimenzije: 132 x 84 x 12 mm
Dodatki: Kalkulator, Raziskovalec, snemalnik zvoka, e-pošta, brskalnik, budilka, štoparica, Google trgovina
FM oddajnik: 76-108 MHz
Garancija: 12 mesecev
GPS sprejemnik: Integrirani, MT6627
Grafični procesor: Mali-450 MP4
Mikrofon: Vgrajen
Napajanje: DC 5V / 2 A
Navigacijski program: Sygic Truck
Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat
Procesor (CPU): MTK 8382 Cortex-A7 Quad-Core 1.3 GHz
Spomin (RAM): 1 GB
Spomin: 8 GB flash (~ 2 GB za aplikacije, ~ 4 GB za shranjevanje podatkov)
Teža: 154 g
USB: microUSB 2.0
Vrsta zaslona: 5” visoko svetilni LCD 800x480 kapacitivni zaslon na dotik
Vtičnica za slušalke: 2,5 mm stereo vtičnica
WiFi: 802.11 a/b/g
Zvočnik: Vgrajen
Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.