SJCAM SJ360+ športna kamera Povečaj

SJCAM SJ360+ VR 360 športna kamera

SJCAM SJCAM

SJ360P

Novo

Dva objektiva, ki omogočata 360 stopinjsko snemanje brez mrtvega kota
1080P, polna ločljivost HD
1700mAh baterija z veliko kapaciteto
Več načinov snemanja

Več podatkov

Rok dobave 7-14 dni

189,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

360° Pogled na dogajanje okoli vas.
SJCAM SJ360 + je kompaktna, ročna, vizualno panoramska akcijska kamera. Deluje enako kot vidijo svet vaše oči! Dva objektiva zagotavljata dva senzorja slike z jasnim, ostrim, naravnim pogledom na vaše okolje. Ohišje naprave je zasnovano tako, da ne ovira delovanje obeh objektivov. Dva slikovna senzorja vgrajena v kamero zagotavljata neverjeno virtualno izkušnjo.

OLED zaslon, WIFI povezljivost
SJ360 SJCAM + ima vgrajen grafični OLED zaslon velikosti 0,96"palca. SJ360 + je opremljena s funkcijo Wi-Fi, kar omogoča povezovanje kamere s pametnimi napravami. Do nastavitev kamere lahko dostopate preko vašega telefona. Pregledujete lahko tudi posnetke, spremljate dogajanje v živo in pa preklaplajte med načini delovanja. .
Prenesite brezplačno aplikacijo SJCAM PANO na vaš telefon. Osnovne funkcije lahko upravljate z gumbi naprave (snemanje start, stop), nastavitve pa urejate s pomočjo aplikacije nameščene na pametnem telefonu. Aplikacija omogoča delitev vaših posnetkov na socialnih omrežjih kot npr. Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Wech, QQ, Sina, Baidu.

Zmogljiva baterija
SJCAM SJ360 + ima baterijo z veliko večjo zmogljivostjo kot ostale športne kamere iste blagovne znamke. Čas snemanja je zato daljši.
Odstranljiva litijeva baterija kapacitete 1700 mAh omogoča približno 90 minut snemanja v visoki ločljivosti in brez vključenega WiFi. Pri vključenem WiFi-ju kapaciteta baterije zadostuje za 75 minut.

360° Youtube video
360° Youtube videoposnetke si je moogče ogledati na osebnih računalnikih in mobilnih napravah, pri čemer je vidni kot prosto nastavljiv in vrtljiv okoli kamere. Posnetke si je mogoče ogledati tudi z VR očali (združljiv z Google CardBoard). 

Brez omejitev. Pustite življenju postati eno samo potovanje.
Naš novi čip A7S vključuje profesionalno enoto za obdelavo slik, ki je kot nalašč za neprekinjeno, brezhibno snemanje, obdelavo in pa pregled v realnem času.
Panoramska kamera SJ360 + je idealna za dejavnosti v zaprtih prostorih in na prostem, pri športu, potovanjih in celo v poslovnem okolju.
Preizkusite kamero v vseh mogočih situacijah in delite svojo virtualno izkušnjo: smučanje, kolesarjenje, planinarjenje, deskanje na snegu, drsanje, vožnja z motorjem in tako naprej. Zaradi njene majhnosti jo lahko hranite v vašem žepu in je tako vedno pri roki. Uporabite standardni nosilec za montažo ali pa jo pritrdite na stojalo ali kateri koli SJCAM nosilec.

Čas polnjenja: cca. 2.5h
Avdio: PCM
Avtonomija: 90 min. brez WiFi, 75 min. z WiFi
Baterija: 1.700 mAh, odstranljiva
Chipset: SJCAM A7S
Dimenzije: 110 x 40 x 28 mm.
Foto: JPEG, 5MP
Garancija: 12 mesecev
Povezava: USB 2.0 (MikroUSB) in WiFi
Senzor slike: 2 x Omnivision OV4689
Snemanje v zanki: Da
Spominska kartica: Mikro SD/SDHC/SDXC (podpira do 64G class 10 ali UHS-1)
Teža: 87 g
Upravljanje: Aplikacija za Android in iOS
Video format H.264 MP4
Video ločljivost 1080p@30fps
Vrsta zaslona: 0,96 palčni OLED
WiFi: 802.11n, do 10 metrov

SJCAM se osredotoča na oblikovanje in izdelavo unikatnih vsestranskih mini kamer z odličnim video učinkom, enostavno uporabo in trajno kakovostjo.

SJCAM bo še naprej upošteval nasvete uporabnikov za še boljše oblikovanje in kakovost z željo izdelati najboljše vsestranske kamere.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.