Znižana cena! Xiaomi YI zunanja WiFi hišna kamera Povečaj

Xiaomi YI zunanja WiFi hišna kamera

YI Technology YI Technology

Novo

Vodoodporna | Alarm | 1080p HD | YI Cloud
Izboljšana nočna vidljivost | 3 metrski priključni kabel | YI Home App

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

126,00 €

z DDV

140,00 € z DDV

-10%

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Vaš vremensko odporni dnevno nočni stražar

 

 

To je več kot samo kamera

YI je vložil štiri leta v razvoj YI zunanje kamere za video nadzor. Lepo oblikovana in zgrajena z najsodobnejšo tehnologijo to ni samo kamera temveč osebno varovalo.


Pripravljena na dež ali sonce

YI zunanja kamera dobro prenaša tako veter kot dež in tako zagotavlja varnost in zanesljivost. Odporna na vodo, prah, trajna v stalno spreminjajočem se okolju.


Naj razišče zunanji svet

To je čudovit svet, tudi za kamero. Oglejte si skrivnostna parkirna mesta, nadzorujte hrupno dvorišče, nadzirajte okolico hiše, zavarujte skladišče. YI zunanja kamera je primerna za skoraj vsa okolja, kar vam olajša povezavo z zunanjim svetom.

 

Praktičen, eleganten dizajn

YI zunaja kamera ima minimalistično in pameteno obliko ter združuje eleganco z robustnostjo.


Vedno kristalno čisti posnetki

Pametno je biti opozorjen. Z ločljivostjo 1080 točk 20 slik na sekundo omogoča kakovostne videoposnetke v barvni tehniki. S kodiranjem H.264, tehnologijo samodejnega belega ravnovesja in zmogljivo obdelavo dinamičnega razpona je vaš svet še varnejši.

 

Široko vidno polje, naj vidimo več svetov

Delitev istega vidnega polja kot človeško oko, 110° širokokotni objektiv s 3,9mm goriščno razdaljo. Kamero usmerite v katero koli smer in spremljajte svet okoli vas.

 

Potrebujete miren spanec zato naj YI nadzira noč

Nočno nebo je lepo, ulice pa so lahko nevarne zato naj bo tam YI zunanja kamera, da boste vi lahko mirno spali. 12850nm infrardeči nočni pogled podpira samodejni filter barvnega preklopnika pri šibki svetlobi. Nočni posnetek pri 20 slik na sekundo zagotavlja dobro sliko brez navideznih predmetov do razdalje 15 metrov.


Trije koraki do popolnega nadzora okolice

Prilagodite nastavitve z uporabo YI Home aplikacije kadar YI zunanja kamera zazna nevarnost. Vgrajeni zvočnik bo z opozorilnim zvokom odvračal nepovabljene goste. Nikoli ni prezgodaj da si zagotovite varen svet.

 

Spremlja vsak gib

V hitrem tempu, ki ga živimo lahko samo mirni ljudje zaznajo tiho gibanje. Z uporabo visoko občutljivih inteligentnih algoritmov YI zunanja kamera podpira alarme po meri, alarme ob zaznavanju gibanja, opozorila v določenem časovnem obdobju in občutljivost opozarjanja ter vas tako obvešča samo takrat kadar želite biti obveščeni. Njeni optimizirani inteligentni algoritmi za zaznavanje gibanja učinkovito zmanjšujejo stopnjo nepotrebnih opozoril.

 

YI Cloud dodaja varnost

Pri delovanju zunanje kamere je pomembno zagotoviti zaščito podatkov, varnost posnetka in dovolj prostora za shranjevanje. YI zunanja kamera podpira YI Cloud, ki zagotavlja finančno-industrijsko raven kodiranja z različnimi načini snemanja zank od 7/15/30 dni izbirate pa lahko med devetimi različnimi paketi. Ne glede na to, kaj se zgodi s kamero ali objektom so vaši posnetki varni in dostopni na YI Cloud. Novim uporabnikom je omogočen enomesečni brezplačni preskus. Lokalno shranjevanje podpira do 32 GB pomnilnika.


Delite svoj svet s svojimi prijatelji in družino

Vaše trenutke lahko delite kjer koli že ste. Z YI zunanjo kamero lahko na zahtevo delite sliko s petimi uporabniki. Na osebnem računalniku lahko hkrati spremljate do štiri naprave.


3 meterski kabel poenostavlja izbiro lokacije namestitve

Tri metrski napajalni kabel ter profesionalni USB napajalnik omogočata enostavno namestitev. Za razliko od drugih zunanjih nadzornih sistemov pri YI hišni kameri ne potrbujete kupovati dodatnih podaljškov ampak samo napeljete kabel vzdolž stene do najbljižje vtičnice.


Video prenos: Hitrost do 1080p/20fps z 1,5 Mbps
Kodiranje: WEP/WPA/WPA2
Nočni način: 12x 850 nm infra LED diode
Aplikacije: Android 4.0+ / iOS7 +/Windows 7 / 8.1 / 10
Dimenzije: 138 x 68 mm, ø70mm
Funkcije: Alarm, inteligentno zaznavanje gibanja, opozorilno območje, predogled več naprav APP/PC, deljenje naprave/računov
Garancija: 12 mesecev
LED indikator: Da
Material: ABS industrijska plastika
Mikrofon: Vgrajen
Napajanje: 5V1A
Objektiv: 110° širokokotni
Poraba: 4.0 W (max)
Senzor slike: CMOS, FullHD 1920x1080
Spomin: MikroSD kartica Class10 do 32GB, Yi Cloud
Temperatura delovanja: -15-50°C maks. 80% relativna vlažnost
Teža: 252 g.
Video kodeki H.264
Vodotesnost: IP67
WiFi: 802.11bgn 2.4 GHz Min. Mbps
Zvočnik: Vgrajen

Z njihovo strastjo, trdim delom in predanostjo združujejo najvišjo kakovost in vrednost za milijone uporabnikov vseh starosti in vseh koncev sveta. Z YI izdelki se počutite varni, bolj brezskrbni in pa bolj povezani z družino, prijatelji in skupnostjo.

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.