Xiaomi Mi hišna WiFi kamera basic 1080P Povečaj

Xiaomi Mi hišna WiFi kamera basic 1080P

Xiaomi Xiaomi

XMMIHSCB1080P

Novo

1080p FullHD, infrardeči nočni način, 130° vidni kot, odkrivanje gibanja s pomočjo umetne inteligence, dvosmerni prenos govora (TalkBack), do 64 GB podpore za MicroSD, Mi Home aplikacija za oddaljeni dostop

Več podatkov

Na zalogi

34,00 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Vse podrobnosti bodo zabeležene

Kamera lahko snema FullHD video 1080p s hitrostjo do 20 sličic na sekundo - za boljšo kakovost slike.

 

Širok kot ki pokrije celoten prostor
Ultra širok 130° kotni objektiv pokriva več prostora in učinkovito zmanjšuje mrtvi kot.

 

Vidno tudi v temi

10-metrski infrardeči nočni vid

10 velikih, 940 nm infrardečih LED žarnic zagotavlja prepričljivo nočno zmogljivost do 10 metrov.

 

Izboljšana zaznava gibanja, ki jo podpira AI (umetna inteligenca)- zmanjša lažne alarme

Mi Home Security Camera Basic 1080p je opremljen z naprednim, inteligentnim zaznavanjem gibanja, ki podpira inteligenco, ki učinkovito filtrira lažne alarme, npr. zavese ali žuželke.

 

Funkcija TalkBack

Izboljšan glasovni klic

Kakovost glasovnih klicev se je izboljšala zaradi popolnega dupleksnega dvosmernega prenosa zvoka. Sporočilo iz mobilnega telefona bo tako kot če bi bili s svojo družino.

 

Poskrbite za svojega otroka - medtem ko delate nekaj drugega

Funkcija »Slika v sliki« To funkcijo uporabite za preverjanje vašega spanjenega otroka med gledanjem videa ali izvajanjem igre v telefonu. Funkcija okna slike v sliki mobilne aplikacije zagotavlja, da lahko več nalog poteka vzporedno z vašim telefonom.
* Ta funkcija je na voljo samo na telefonih Android

 

Več si lahko ogledate v enem prikazu

Preprosto spremljajte celotno hišo z dnevno sobo in spalnico. kuhinja ali vrt? Ali je v vsaki sobi v vašem domu Mi Home Security Camera Basic 1080p? Sedaj lahko na zaslonu telefona vidite več sob in ostanete na tekočem z več dogodki v sobi.

Poskrbite za varnost podatkov

MicroSD pomnilniška kartica + NAS pomnilnik


Lokalno shranjevanje s pomnilniško kartico microSD in NAS (npr. Mi Router ali druga omrežna naprava za shranjevanje, ki podpira shranjevanje ali zunanji pomnilnik).

 

Kaj doma - vaš pametni dom

Mi Home vam je na voljo v sistemih Android in iOS in vam omogoča integracijo vašega domačega WiFi varnostnega fotoaparata v vaš pametni dom z Xiaomi komponentami.
V telefonu lahko posnamete predvajanje v živo, shranite posnetek, se s svojim fotoaparatom pogovorite z domom, nadzirate premikanje kamere, prilagodite nastavitve in obrnete sliko kamere (navpična montaža). Aplikacijo lahko prenesete brezplačno

 

 

 

 

 

 

XIAOMI – Dovršena tehnologija po ugodnih cenah


Če iščete kakovostni mobilni telefon po ugodni ceni, izberite Xiaomi! Na voljo je široka izbira različnih modelov telefonov Xiaomi, ki prepričajo tako z visoko tehnološkimi rešitvami kot s prijaznimi cenami. Podjetje Xiaomi je namreč nastalo kot startup z vizijo, da mora biti visoka tehnologija dostopna vsem. Pri tem pa Xiaomi ne izdeluje le kakovostnih mobilnih telefonov, ampak tudi različne druge tehnološko napredne in cenovno dostopne izdelke tako za tehnološke navdušence kot tudi za vse ostale. Pri tem sledijo svoji viziji in verjamejo, da mora biti kakovost kljub ugodni ceni na prvem mestu.


Xiaomi je zbral okoli sebe ljudi iz Googla, Kingsofta, Microsofta, Motorole, Yahooja in drugih internetnih in tehnoloških podjetij z vsega sveta da bi svoji viziji vdahnili življenje. Ustvarili so izjemne izdelke, programsko opremo in internetne storitve za in s pomočjo MI podpornikov. Od nastanka podjetja Xiaomi pa do danes raste tako prodaja njihovih izdelkov kot zadovoljstvo uporabnikov z njimi. S tem se večajo tudi tržni deleži podjetja Xiaomi ter njegov uspeh in priljubljenost na trgu. Vsi, ki se vsaj malo spoznajo na sodobno tehnologijo, so prepričani, da Xiaomi ponuja ogromno in da se njihov mobilni telefon splača kupiti. Vsi, ki so kdaj že uporabljali mobilni telefon Xiaomi, pa vedo, da je res tako. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč kvalitetni in zanesljivi ter beležijo zelo malo okvar.Operacijski sistem, ki je boljši od Androida


Mobilni telefoni Xiaomi že od vsega začetka uporabljajo operacijski sistem MIUI, ki je hiter, zmogljiv in enostaven za uporabo. Osnova zanj je dobro znani odprtokodni operacijski sistem Android, ki je dodatno nadgrajen in prilagojen izboljšani uporabniški izkušnji. Poleg tega je zanj na voljo angleški ali slovenski vmesnik, s čimer je uporaba mobilnegatelefona Xiaomi še olajšana. Večina uporabnikov je nad njim preprosto navdušenih. Predvsem pa uporabnike navdušuje dejstvo, da lahko zmogljiv in uporaben pametni telefon z dobrim operacijskim sistemom pri podjetju Xiaomi lahko dobijo po zelo nizki ceni.


Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto


Tehnološki navdušenci že vse od začetka podjetja spremljajo njegov razvoj in ugotavljajo, da se podjetje Xiaomi razvija v pravo smer. Njihovi izdelki so namreč vedno boljši, zato Xiaomi upravičeno postaja pomemben akter na trgu. Podjetje Xiaomi tako beleži več milijonov zadovoljnih uporabnikov, njihova prodaja pa tudi zelo vztrajno raste. Svoje uporabnike Xiaomi navdušuje tako s kvaliteto kot s cenami, pa tudi s svojo vizijo in inovativnimi strategijami. Najprej je tako Xiaomi postal uspešnica med tehnološkimi navdušenci, ki verjamejo, da ni več dolgo, ko bo postal ena od najbolj priljubljenih in prodajanih blagovnih znamk mobilnih telefonov na svetu.


Poleg mobilnih telefonov Xiaomi izdeluje še programsko opremo zanje ter tudi številne druge pametne naprave in rešitve. Med drugim ponujajo tudi televizorje, tablice in podobno, še vedno pa ostajajo mobilni telefoni njihov osrednji prodajni segment. Prav zato ogromno časa in energije posvečajo razvoju čim boljših telefonov, zato po mnenju uporabnikov prav Xiaomi na področju mobilnih telefonov ponuja enostavno najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Pravzaprav glede na kvaliteto mobilnih telefonov Xiaomi večina uporabnikov meni, da bi bili zanje brez težav pripravljeni plačati tudi več. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč primerljive kvalitete z vsemi priznanimi blagovnimi znamkami oziroma celo boljši.


V čem je skrivnost nizkih cen?


Visoka kakovost ima po navadi tudi visoko ceno. A to ne velja za podjetje Xiaomi in njihovo filozofijo. Z uporabo posameznih komponent drugih proizvajalcev, ki jih združijo v uporabno in izboljšano celoto, lahko dosežejo veliko nižje cene kot drugi proizvajalci. S tem dobijo preizkušene komponente visoke kvalitete. Poleg tega Xiaomi ne vlaga v mrežo trgovin ali oglaševanje, temveč gredo vsa sredstva v razvoj čim boljših telefonov in drugih izdelkov ter vrhunske programske opreme zanje. Tako si lahko privoščijo tudi nižje prodajne marže, kar je skladno z njihovo vizijo o dostopnosti visoke tehnologije čisto vsem.


Na začetku je bila njihova filozofija, da njihovih izdelkov ni bilo možno kupiti v fizičnih trgovinah, saj je prodaja preko interneta veliko cenejša. S tem, ko so stroški prodaje manjši, več denarja ostane za razvoj. Prav tako pa Xiaomi denarja ne namenja oglaševanju. Sedaj se njihova filozofija spreminja saj imajo v Aziji več kot 100 fizičnih trgovin z njihovimi izdelki To je tudi eden od razlogov, da za Xiaomi morda še niste slišali. Sploh zato, ker so bili vse do leta 2014 prisotni le na Kitajskem, nato pa so se počasi začeli širiti še drugam. Danes je Xiaomi prisoten skoraj po celem svetu, njihove izdelke pa lahko kupite tudi pri nas.


Kateri model izbrati?


Xiaomi ponuja številne modele telefonov z različnimi specifikacijami in značilnostmi. V njihovi ponudbi so telefoni različnih dimenzij in z različnimi velikosti zaslonov. Pri vsakem od modelov mobilnih telefonov Xiaomi smo zapisali ustrezne tehnične lastnosti in specifikacije, ki vam bodo olajšale izbiro. Ne glede na to, kateri model mobilnega telefona Xiaomi boste izbrali, pa verjemite, da se vam bo izbira več kot obrestovala tako cenovno kot glede kvalitete, vzdržljivosti in življenjske dobe. Xiaomi je namreč vedno pametna izbira! 

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.