Xiaomi pametna tehtnica 2 Povečaj

Xiaomi pametna tehtnica 2

Xiaomi Xiaomi

XMSMSC2

Novo

Primerna telesna teža je osnova za dobro počutje.
S pomočjo pametne tehtnice in telefona spremljajte gibanje vaše telesne teže, razmerje telesne maščobe, odstotek vode v telesu,mišično maso, metabolizem in kostno maso

Več podatkov

Na zalogi

47,90 €

z DDV

Dostava na vaš naslov... Preberi več

Hitra dostava

Varno nakupovanje

Visoka natančnost Xiaomi pametne tehtnice zazna že najmanjšo spremembo (100 g).
Za natančno meritev poskrbi senzor tlaka.

Sinhronizacija s telefonom - spremljajte zdravje vas in vaše družine.

Že najmanjša sprememba v telesni teži vpliva na vaše počutje. 
Uporaba edinstvene tehnologije visoko občutljivega senzorja in ohišja iz megnezijeve zlitine zagotavlja natančnost meritve. Tradicionalno merjenje s utežmi je nadomestila meritev treh dimenzij hkrati. Tako lahko v zelo kratkem času na podlagi vaše teže določi različne detajle. Natančnost meritve je dva krat višja kot pri običajnih tehtnicah.

 

 

Dnevno lahko spremljate najmanjšo spremembo teže.

Spremljate lahko spremembo teže po vaših aktivnostih kot je npr. tek, fitnes, različne vadbe, hoja, nakupovanje ali celo po gospodinjskih opravilih! S pomočjo Mi aplikacije lahko v vsakem trenutku preverite graf vaše telesne teže in tako dobite profesionalno mnenje o vašem zdravju. S pomočjo pametne tehtnice in telefona spremljajte tudi druge pomembne podatke kot je razmerje telesne maščobe, odstotek vode v telesu, mišično maso, metabolizem in kostno maso.

 

 

 

Mi Fit Aplikacija

Odprite aplikacijo Mi Fit in preverite podatke in spremljate spremembe. Poleg tega lahko na podlagi BMI načrtujete vašo telesno vadbo in prilagodite prehrano. Vsako tehtanje je shranjeno v spominu tehtnice, ki lahko shrani do 800 meritev.

 

Samodejna prepoznava družinskih članov
Na osnovi telesne teže MI pametna tehtnica avtomatsko identificira posameznega družinskega člana in prepozna ali gre za otroka ali odraslo osebo.

Snežno belo kovinsko ohišje

Že na samem začetku razvoja tehtnice je bil proizvajalec odločen izdelati kakovosten izdelek, pozabil pa ni niti na zunanjost. 

 

 

 

 

 

 

Odlična zaščita in natančen izdelek
Čeprav so tehtnice vedno nahajajo na tleh je oblikovalec namenil veliko pozornosti izgledu iz različnih zornih kotov. Za zagotovitev varnosti je bilo izvedeno veliko preizkusov, kot npr. padec jeklene kroglice na površino tehtnice. Tudi v kopalnici se namreč lahko zgodi, da nam na tehtnico po naključju pade predmet, ki jo lahko poškoduje, zato je proizvajalec zagotovil zanesljivost in trajnost izdelka.

 

 

Napredujete? Mi pametna tehtnica tudi

Zaženite mobilno aplikacijo Mi šport na telefonu in sinhronizirajte vse vaše podatke ali posodobite firmware. Življenje z Mi pametno tehtnico vam bo prineslo še bolj prijetno izkušnjo. Uporabite nizko porabo energije Bluetooth in življenjska doba baterije lahko traja tudi leto dni.

 

 

 

 

XIAOMI – Dovršena tehnologija po ugodnih cenah


Če iščete kakovostni mobilni telefon po ugodni ceni, izberite Xiaomi! Na voljo je široka izbira različnih modelov telefonov Xiaomi, ki prepričajo tako z visoko tehnološkimi rešitvami kot s prijaznimi cenami. Podjetje Xiaomi je namreč nastalo kot startup z vizijo, da mora biti visoka tehnologija dostopna vsem. Pri tem pa Xiaomi ne izdeluje le kakovostnih mobilnih telefonov, ampak tudi različne druge tehnološko napredne in cenovno dostopne izdelke tako za tehnološke navdušence kot tudi za vse ostale. Pri tem sledijo svoji viziji in verjamejo, da mora biti kakovost kljub ugodni ceni na prvem mestu.


Xiaomi je zbral okoli sebe ljudi iz Googla, Kingsofta, Microsofta, Motorole, Yahooja in drugih internetnih in tehnoloških podjetij z vsega sveta da bi svoji viziji vdahnili življenje. Ustvarili so izjemne izdelke, programsko opremo in internetne storitve za in s pomočjo MI podpornikov. Od nastanka podjetja Xiaomi pa do danes raste tako prodaja njihovih izdelkov kot zadovoljstvo uporabnikov z njimi. S tem se večajo tudi tržni deleži podjetja Xiaomi ter njegov uspeh in priljubljenost na trgu. Vsi, ki se vsaj malo spoznajo na sodobno tehnologijo, so prepričani, da Xiaomi ponuja ogromno in da se njihov mobilni telefon splača kupiti. Vsi, ki so kdaj že uporabljali mobilni telefon Xiaomi, pa vedo, da je res tako. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč kvalitetni in zanesljivi ter beležijo zelo malo okvar.Operacijski sistem, ki je boljši od Androida


Mobilni telefoni Xiaomi že od vsega začetka uporabljajo operacijski sistem MIUI, ki je hiter, zmogljiv in enostaven za uporabo. Osnova zanj je dobro znani odprtokodni operacijski sistem Android, ki je dodatno nadgrajen in prilagojen izboljšani uporabniški izkušnji. Poleg tega je zanj na voljo angleški ali slovenski vmesnik, s čimer je uporaba mobilnegatelefona Xiaomi še olajšana. Večina uporabnikov je nad njim preprosto navdušenih. Predvsem pa uporabnike navdušuje dejstvo, da lahko zmogljiv in uporaben pametni telefon z dobrim operacijskim sistemom pri podjetju Xiaomi lahko dobijo po zelo nizki ceni.


Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto


Tehnološki navdušenci že vse od začetka podjetja spremljajo njegov razvoj in ugotavljajo, da se podjetje Xiaomi razvija v pravo smer. Njihovi izdelki so namreč vedno boljši, zato Xiaomi upravičeno postaja pomemben akter na trgu. Podjetje Xiaomi tako beleži več milijonov zadovoljnih uporabnikov, njihova prodaja pa tudi zelo vztrajno raste. Svoje uporabnike Xiaomi navdušuje tako s kvaliteto kot s cenami, pa tudi s svojo vizijo in inovativnimi strategijami. Najprej je tako Xiaomi postal uspešnica med tehnološkimi navdušenci, ki verjamejo, da ni več dolgo, ko bo postal ena od najbolj priljubljenih in prodajanih blagovnih znamk mobilnih telefonov na svetu.


Poleg mobilnih telefonov Xiaomi izdeluje še programsko opremo zanje ter tudi številne druge pametne naprave in rešitve. Med drugim ponujajo tudi televizorje, tablice in podobno, še vedno pa ostajajo mobilni telefoni njihov osrednji prodajni segment. Prav zato ogromno časa in energije posvečajo razvoju čim boljših telefonov, zato po mnenju uporabnikov prav Xiaomi na področju mobilnih telefonov ponuja enostavno najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Pravzaprav glede na kvaliteto mobilnih telefonov Xiaomi večina uporabnikov meni, da bi bili zanje brez težav pripravljeni plačati tudi več. Mobilni telefoni Xiaomi so namreč primerljive kvalitete z vsemi priznanimi blagovnimi znamkami oziroma celo boljši.


V čem je skrivnost nizkih cen?


Visoka kakovost ima po navadi tudi visoko ceno. A to ne velja za podjetje Xiaomi in njihovo filozofijo. Z uporabo posameznih komponent drugih proizvajalcev, ki jih združijo v uporabno in izboljšano celoto, lahko dosežejo veliko nižje cene kot drugi proizvajalci. S tem dobijo preizkušene komponente visoke kvalitete. Poleg tega Xiaomi ne vlaga v mrežo trgovin ali oglaševanje, temveč gredo vsa sredstva v razvoj čim boljših telefonov in drugih izdelkov ter vrhunske programske opreme zanje. Tako si lahko privoščijo tudi nižje prodajne marže, kar je skladno z njihovo vizijo o dostopnosti visoke tehnologije čisto vsem.


Na začetku je bila njihova filozofija, da njihovih izdelkov ni bilo možno kupiti v fizičnih trgovinah, saj je prodaja preko interneta veliko cenejša. S tem, ko so stroški prodaje manjši, več denarja ostane za razvoj. Prav tako pa Xiaomi denarja ne namenja oglaševanju. Sedaj se njihova filozofija spreminja saj imajo v Aziji več kot 100 fizičnih trgovin z njihovimi izdelki To je tudi eden od razlogov, da za Xiaomi morda še niste slišali. Sploh zato, ker so bili vse do leta 2014 prisotni le na Kitajskem, nato pa so se počasi začeli širiti še drugam. Danes je Xiaomi prisoten skoraj po celem svetu, njihove izdelke pa lahko kupite tudi pri nas.


Kateri model izbrati?


Xiaomi ponuja številne modele telefonov z različnimi specifikacijami in značilnostmi. V njihovi ponudbi so telefoni različnih dimenzij in z različnimi velikosti zaslonov. Pri vsakem od modelov mobilnih telefonov Xiaomi smo zapisali ustrezne tehnične lastnosti in specifikacije, ki vam bodo olajšale izbiro. Ne glede na to, kateri model mobilnega telefona Xiaomi boste izbrali, pa verjemite, da se vam bo izbira več kot obrestovala tako cenovno kot glede kvalitete, vzdržljivosti in življenjske dobe. Xiaomi je namreč vedno pametna izbira! 

Accept

piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.